Yeniglnnnnn Merhaba kızlar sizdede kontrole kadar acaba bebeğim nasıl iyimi şuan buyuyormu acaba gibi endişeler oluyor mu ben o kontrol günü gelene kadar ömrümden ömur gidiyor sanki çok rahat olmak isterdim ama yok olamiyorum
metehaninannesiii Yeniglnnnnn bende öyleyim ama iyi dusun ki iyi olsun sonuç canım bebek etkileniyor çünkü
Sevdes Yeniglnnnnn bende öyleyim ama sürekli kendimi teselli ediyorum 🤷 yok öyledir yok böyledir kötü bişey yok olsa hissederdim bugünde hareket etti çok şükür falan 😂
Eymenimmmm Yeniglnnnnn ilk aylar ayda bir gttigim icin aklim surekli ondaydi iyimi nasil dye ama smdi hftada 1gdyorum🤭
Fatmagungor14 Yeniglnnnnn bende öyleyim hele ki muayene günü stresten sürekli tuvalet ihtiyacı gelıyor 😂
Sevdes Yeniglnnnnn o zaman gerçekten iyi düşünün iyi olsun hayırlısıyla büyüsün hareket etmeye baslasin çok güzel bi duygu ilk hareketlerini hissetmek 💜
Buketkucuk Yeniglnnnnn hareketlerini hissettiğim için sağlıklı olduğunu iyi olduğunu düşünerek rahatlatıyorum kendimi ama bazen bende acaba sağlıklı mı, acaba gelişimi iyi mi diye düşünüyorum elbette😬😇