PapatyaAnne_ beysenyil Amin amin inşaAllah cümlemizin bebeğini hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤗
PapatyaAnne_ Ozlem23 Siz hangi kabin modellere bakıyorsunuz isimlerini yazar mısınız bende bakayım ☺️
Ozlem23 PapatyaAnne_ ben joie ve mamas papas bide abc nin yeni dogandan itibaren kullanıldığını biliyorum puset takılabiliyor yani ve ürünlerinde çok guzel Kraft in var Elele diye bı markanın var nuna var ama onları çok arastirmadim
esinaltintaas beysenyil Traveller ilk zamanlar pusetle rahat gibi geliyor insana ama port bebeğe geçince zor oluyor baston tipide çok yazlık gibi geliyor bana joie markasında var çift yönlü arabalar onları beğeniyorum
PapatyaAnne_ esinaltintaas Doğumdan itibaren kullanılan modeller varmış ama model isimlerini bilmiyorum 🤷🏻♀️🤭 yardımcı olur musunuz
esinaltintaas PapatyaAnne_ Canım çevremde kullanılan ve memnun kalınan modelleri yazayım araştırıp bakabilirsin Kraft Vista Chrome Litetrax 4 Litetrax 4 Travel sistem
Sumeyyehayal PapatyaAnne_ joie mirus modelini aldım ben henüz gelmedi çift yönlü olması ve hafif olması hoşuma gitti alırken
svmm PapatyaAnne_ travel sistem sunny baby vista aldım çok memnunum hem hafif üstüyle katlanınca kabin boy oluyor hem de uygun piyasaya göre
PapatyaAnne_ svmm Ebebek yada civil de var mı peki siz ne kadara aldınız ? Güzel günlerde kullanın inşaAllah hayırlı olsun 🤗
Raymalifalitiko PapatyaAnne_ evet zaten pek dışarı çıkmayacağımız icin buyuk oğlumdan kalma baston bebek arabası var yatar pozisyona gelmiyor oturmaya başladıktan sonra kullanılabilir acaba 6 ay kanguru ile idare edebilir miyim diye düşünmüyor değilim.
derinsart PapatyaAnne_ kraft ego aldım daha bebegmiz dogmadi ama cok beğenerek aldık hem hafif hem modeli şık