Ayserose1001 Kızlar bana fikrinizi söyler misiniz adetten bir gün önce yada bittiği gün olan ilişkiden gebelik olur mu ?🙈
Sermec27 Ayserose1001 adeti bittiği gün hamile kalan bir arkadasım vardı ama adetten bir gün önce bilmiyorum olur mu duymadım ben yumurtlama durumuna bağlı bence 🥰
serpilfethullah Ayserose1001 ebet bnm oyle oldu adet bittikten 2 3 gün sonra grdim simdi 9 haftalk hamileym.
Glsmyldz09 Ayserose1001 adetim bittiği gün hamile kaldım canım ama sonrasında geç döllenme olmuş 🙏🏻 Bence yüksek olduğu zamanları ayarlayıp öyle kal hamile🙏🏻 Vücudun dengesini bozmamak adına 🙏🏻
Minik_kalplim_ Ayserose1001 bu başıma gelmişti benim bi gün önce olayı ama tutmadı en iyisi bittikten sonra denemek.
Ayserose1001 serpilfethullah bizim işten dolayı eşimle ayrı kalıyoruz ve adet bitti ilişkiye girdik ama onda hemen banyo yaptım adetten önce olanda hemen yapmamıştım 😔 10 gün görüşemiycez belkide yumurtlamayı kaçırcaz
Ayserose1001 Glsmyldz09 işte 10gün ayrı kaldığımız için bi tek o gün oldu ama bilmiyorum hemen banyo yaptım olmayabilir galiba 😔
Birmutluanne2 Glsmyldz09 nasıl yani sonrasında geç döllenme olmuş derken açar mısınız ben adetim bittiği gün ilişkim oldu beklenen adet günümden 8 gün önce beta değerim 5.23tü doktorum adetten hemen sonra olmuş demişti ama bu değer bana az geldi bende de geç döllenme olmuş olabilir mi nasıl anladınız
serpilfethullah Ayserose1001 canim nasil anldm yumrtlma dönmlerimde gremmstm.iliskiye ben sadece 2 gn girmistim.oda yumrtlama dönemi dgldi bi ögrndm.ki hamileym ama bnm folik asitin falotro.olanndan kullnmstm adetten önce
Glsmyldz09 Ayserose1001 hiç belli olmuyor o canım bizde geri çekilme yöntemini uyguladık direkte banyoya girdim ama hamile kalmışım o kadar beklemiyordum ki 6 haftalıkken öğrendim bebeğimi🙏🏻
bus91 Ayserose1001 adetin bittiği gün hamile kaldım canım ben yumurtlamam o zamaana denk gelmiş sanırım
Gokceninannesii Adetime 2 gün kala yumurtlama oldu bir de geç döllenme oldu üzerine 2 ay sonra ancak gebelik testlerim pozitif çıktı yani adet tarihim 13 gün geçtiğinde bile negatif çıkmıştı
Zehra516 Kızlar yaa hamileyken ilişkiye girip esiniz içinize boşalsa tekrar mi hamile kalınirmi ya da zararı var mi?
Belkisbelo Adetten bir gün once imkansiz gibi bir sey. Çünkü rahim duvari tamamen kalinlasmis oluyor ve disari atmak icin hazırlanmış oluyor. Ama adetten sonraki gün küçük bir ihtimal olabilir.
Ayserose1001 Belkisbelo hmmm anladım canım bakalım nasip kısmet belki 10 gün sonra eşimle denk geldiğimizde yumurtlamam olursa olur bebek
Ayserose1001 serpilfethullah folik asitin ne gibi etkisi oluyor ki bi de yumurtlama olmadan nasıl çocuk oldu anlayamadım hani sprem 5 gün yaşıyor diyorlar ya canım
serpilfethullah Ayserose1001 serpilfethullah serpilfethullah vlla canm vitamin takviyesi veryr icergi baya zengin adettn 1ay omce faln kullnlmasi grkyr