lunaaa MKrasnic peki regl kac gunde bir oluyodu oradan da yumurtlamayla alakali biseyler cikarilabilir🙈😆
3851 lunaaa adetim bittikten hemen sonra iliskiye girdik ve kizim olicak bence tarihle bi alakasi yoktur
lunaaa 3851 bununla ilgili bazi bilimsel metodlar var ama herkeste tutmuyo mesela yumurtlama gunu hamile kalinirsa cinsiyet erkek olur deniliyo ama yumurtlama gunu hamile kalip kiz bebegi olan da cok💁🏼♀️hakli olabilirsiniz belki de alakasi yok💁🏼♀️
Saripapatyam1 lunaaa normalde 14. Gün yumurtlardım o ay geç yumurtladım akışkan akıntım gelince o gün ilişki oldu cinsiyeti daha ögrenemedik😂
lunaaa Saripapatyam1 ya o akiskan akinti bende olmuyo ya da ben yakalayamiyorum anlamadim hamile kalma gibi bi niyetim olmadi bu vakte kadar ama kendimi tanimak icin yumurtladigim gunu bilmeyi isterdim🥺
OzgeAlya lunaaa Ben hatırlamıyorum çünkü bizimki kaza kurşunu oldu 😅 eşim korunurken hamile kaldım o yüzden ne zaman oldu bilmiyorum 🤣🤦
lunaaa OzgeAlya yok artik😳😅korunurken hamile kalinmasi asla akil alir gibi degil ama olabiliyo demek 😳😅bizde oyle bi kaza kursunu olmadi iyi ki😅
lunaaa OzgeAlya bizde de dahs cocuk yok kaza kursunu oldun istemezdim yine de🤪tebrikler saglikla gelsin😍