Merve56 Merhaba, bugün transferin 8. Günü ve erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi var biraz silik tabi.. kan testini cuma günü yaptıracağım ya da pazartesi bilmiyorum. Bu teste güvenebilir miyim?
Bsmlh Merve56 tüp bebekmı cnm hayırlı olsun evet buna guvenebılırsın ama en önemlisi kan ve ondan sonrakı 2.gün 2 katı olması lazım bence pazartesi bekleme cuma kan ver pazartesi 2 ver
Busra34ybg Merve56 net sonucu kan verir Canım bugün bile yaptırsan sonuç alırsın ben 8. Günde yaptırmıştım 202 hcg değeri çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır artış ne kadar bakmak istiyorum demişti 700 civarı çıkmıştı o zaman da
mercimeginanne Merve56 çatlatma iğnesi kullandın mı??? Bn kullanmadım 8. Gün kanda 99 çıktı. Eğer iğne yaptıysan onun etkisi olabilir :) hayırlı haberler al inş
Merve56 mercimeginanneçok teşekkürler :) çatlatma iğnesi yaptım ama 1 ay olmuştur, yumurtalar toplanmadan önceydi.. onun etkisi kalmamıştır.
Bsmlh Merve56 hayırlı olsun cnm ıstersen bekleme yap kanı 2 gün sonra yenıden yap bırde ılaclarını sakın kesme bız 29 H geldik🤲🤲
DilekDogan78 Merve56 canım benimde 7. günde silik çizgi çıkmıştı sonra 9. gün bir daha yaptım net iki çizgi gördüm 11. gün kan verdim
Hayalleredogru Merve56 canım benim 5. Gün embriyosu 6. Gün silik çıkmıştı şimdi 22 haftalık olduk elhamdulillah çizgi varsa bebeğin vardır inşallah🥰