Guzl Kızlarrr İstanbul olduğum için sadece cumartesi yasak yok oda işime yaramadı pek cumartesi artık çalışmış olucam gezmek istiyorum sahile gitmek istiyorum hafta içi iş ev ev iş bunaldım :(
Nslhnkr Guzl al benden de o kadar izmir de aynı şekilde . Bi kurtulamadık su illetten. Gezmek istiyorummm hunharca maskesiz ama malesefff 😞😞
Elifbc Guzl bende İzmir’de yaşıyorum cumartesi serbest ama özellikle çıkmayı düşünmüyorum çünkü her yer çok kalabalık olacak ve bence kısıtlamaların kalkması için henüz çok erkendi. Hala vaka sayıları artıyor yapılan test oranı çok az gerçek rakamları bilmiyoruz bence 😐 mutasyonlu virüs zaten almış başını gidiyor sonumuz yine kötü olacak 😞
minicikanne Guzl Bende çok bunaldım ama bence gitmeyin biyere. Bu cumartesi heryer çok kalabalık olur. Virüste mutasyonlu şuan olan herkes çok ağır geçiriyor. Yine siz bilirsiniz.
BurcuP Plan yok Kocaeli de yüksek riskli illerden, Doğuma 4 hafta kalmış olacak riske atamam hiç. Hamileler hala yüksek risk altındaki grup ne aşı yapılıyor ne ilaç kullanabiliyoruz.
Guzl Sessiz bir yerde oturmaya da razıyım kaç aydır ev iş iş ev bunaldım ben açıkcası bakalım nasip 🤗