Huri54 Tatlış anneler biz 31 haftalık anneyiz yogayla ilk tanışıcaz bi arkdşaımın tavsiyesiyle başlamaya karar verdim doğuma çok büyük yardımı oluyormuş sizler de yapıyor musunuz
Hafise Huri54 ben 16.haftadan beri yapıyorum 31 biraz geç gibi ama yapın tabi agrılara cok iyi geliyor
Taze-Anne28 Huri54 ben hamilelik öncesi yapıyordum ve o kadar rahatlatıyordu ki. Hamile kalınca doktorum sakatlık çıkmasın diye gözümü korkuttu yapmadım. Şimdi 30 haftalığım dün hamile yogası yaptım bir gram zorlanmadım zaten önceden de aşina olduğum için hareketler bana çocuk oyuncağı gibi geldi. Ha ağrılara etkisi oldu mu derseniz maalesef 😔 onun yerine hamile egzersizleri daha rahatlatıcı ama devam edicem yogayada
gozdegrk Huri54 Youtube da Serap Aydinla hamile yogasini yapiyorum ben cok memnunum. Vücuduma çok iyi geliyor, dinamizim katiyor,tavsiye ederim😊
Elifbc Evet ben yapıyorum evde kendi kendime, takip ettiğim bi anne bebek yoga eğitmeni var onun canlı yayınları oluyor Çarşamba günleri onunla yapıyorum ya da bazen aynı kadının youtube kanalında videosu var oradan açıp yapıyorum. Ödemlere de iyi geliyor.
Elifbc Taze-Anne28 tabi ki, youtube da kendi kanalı da var. Çarşamba günleri de İnstagramda 15.00 da canlı yayıla hamile yogası yapıyor. https://instagram.com/zeynepgozubuyuk?igshid=shcpmsm8jqr8
Taze-Anne28 Elifbc saolun buldum 😊 bende size bi tavsiyede bulunayım burdan bir üye söylemişti bana da. Acıbadem hastanesinin her salı günü zoom üstünden canlı yoga dersleri var herkes ücretsiz katılabiliyor. Dün ilk derslerine katıldım keyifli geçmişti sonrasında sorularımızı da yanıtlıyor hoca 😊
Huri54 Hepinize teşekkür ederim kızlar bende bugün yaptım biraz zor geldi ama öyle zor hareketler yok hamilelikte olduğu için bakalım biraz geç mi erken mi onu doğum da görcez 🤣