Kuyumcu Yine geldim anneler anne adayları 😂 ay ben tetanoz aşısı oldum kolum felç resmen bu nasıl bir agrıdır ıkı gundur yatamıyorum bir şey sormak istiyorum acaba ikinci dozdada bukadar agrı oluyormu bıle bıle gıdeyım 😂
Hazanil Kuyumcu hayır değil 1 kötü ikide hiç bir şey hissetmedim hatta şaşırdım niye ağrı olmadı diye 🤣
Yrnokty53 Kuyumcu ikisindede agrım hiç olmadı canım benim daha yeni ikinci dozu oldum ikigün filan oluyor ama agrım hiç birşeyim yok
Kuyumcu Gizem_34 17+2 de oldum sağlık ocagı vuruyor canm oraya gıttıgınde sana randevu verıyorlar zaten ıkıncı ıcınde verdıler bana
Halenur-42 Kuyumcu ben 19. Haftamdayım sağlık ocağındaki hemşire 20. Haftadan sonra gel bebeğin hareketlerini hissetmen lazım önce dedi sen hissediyor muydun canım gittiğinde
Uykucu2307 Nura6 aynı şekilde bende dün oldum. Vurulduğunda hiç bisi hissetmedim akşama doğru kolum çok ağrıdı. Canım biraz tatlı tabi ama bu kadar değildi. Acıyor hala kütük gibi kaldıramıyorum
Nura6 Uykucu2307 al benden de o kadar gece buz koydum ama fayda etmedi hiç. doktor 1 haftaya kadar acıması normal dedi ama bu acı fazla sanki 😣
Uykucu2307 Halenur-42 seyrime haricinde hissetmiyorum. Sağlık ocandan fark ediyor bence heryer farklı yapiyo galiba
Hayatiminanlami Kuyumcu evet canim ilk yapılırken hic acımadı hissetmedim bile demiştim aksam olunca ağrıdan uyuyamamistim bilmiyorum ben de bu şekilde oldu iki üç gün yeri agrimisti😁
Gulyuksel55 Kuyumcu bana da 5 mart a tarih verildi 1. tetanos aşısı için 20 haftalık olunca gel diye ama yanlış hesaplamadan dolayı haftaya gidicem çünkü 19 haftalık bu hafta + çok acıyor mu ya
Kuyumcu Gulyuksel55 aşı yapılırken acı yok aonrasındada aksama dogru bıraz ama bır aonrakı gun benı mafettı valla ben 17 haftalıkken vuruldum 12. Haftadan sonra vurulabılıyor