-niss Merhaba hanımlar gebeliğinizi öğrendiğinizde kaçıncı haftadaydınız? bir de neye göre hesaplıyorlar🤔
Bsra06 -niss son adet tarihinizin başladığı gün ile hesaplaniyo eğer tarihi bilmiyorsanız ultrasyonda doktor bebeğin gelişimi ve kilosuna göre tahmin eder az çok
Meless -niss 3.haftadayken öğrendim aşırı göğüslerim şişmişti ve ucu çok ağrıyordu şüphe düştü test yaptım ve pozitif😊
-niss Benim yumurtlama günüm 17 şubattı adet günümde test yaptım negatif çıktı şimdi iki gün geçti kabızım da tekrar test yapsammı bilemedim
HEY03D -niss benim 18 Şubat yumurtlama günüydü 27 şubatta erken gebelik testi negatif çıktı 2 martta kan verdim beta hcg 26 çıktı daha çok küçük bir değer olduğu için gebelik testlerinde çıkmıyor bence en garantisi kan vermek 😇
Meless -niss çok teşekkür ederim sizinde varsa eğer sizede hayırlı olsun,yoksa rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🙏
-niss HEY03D çok sevindim hayırlı olsun, benimde yumurtlama günüm seninkine yakın kan tahlili yaptırayım ozmn
arisin_annesiii -niss adet günümde kahve lekem oldu tamam adet oldum dedim. 3 gün azar azar oldu. 3 gün kanama yok sabah sancıyla uyandım test yaptım pozitif hastaneye gittik hemen 4+3 haftalık hamileymişim. Şimdi 37 haftalık olduk şükürler olsun