tugbakadir Hayırlı sabahlar arkadaşlar bugün progestanı sabah erken saatlerde aç karnına aldım normalde öğlen gibi tok karnına alırdım uyku sarhoşu onu içmişim😔 Korkulacak bir şey olur mu acaba
07vefa42 tugbakadir korkmayın ben hergun ac karnına içiyorum üstüne kahvaltı yapıyorum midede sıkıntı olmadigi sürece birsey olmaz korkma 🙏🏻
Stmom Biraz daha fazla etkiler bas donmesi halsizlik vs ama doktoruna sormanda da fayda var en iyi durumu o bilir
tugbakadir Stmom o şekilde yan etkisi olursa sorun yok ben bebeğime bir zararının olmasından korkuyorum dr uma ulaşmamın da imkanı yok malesef
Stmom tugbakadir olacağını düşünmüyorum ama basindan gecen biri varsa yazar mutlaka sakin kalmaya calisin içinizi ferah tutun birsey olmaz Allahın izniyle 😊
Nry0682 tugbakadir saat farkından bisey olmaz bende fitil olarak kullanıyorum her zaman aynı saate yapamıyorum.Siz agız yoluyla olunca biraz yan etkisi olur bebege bisey olmaz korkmayın.
tugbakadir 07vefa42 çoook teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Her gün tok karnına aldığım bi ilacı erken saatte aç karnına alınca çok korktum bebeğe yan etkisi olur mu diye. Midemde bi sorun yok olsa da önemli değil dediğim gibi bebeğe bi zararı olmasın yeter ki 😊