Yusuf_yildz Kızlar 35+0 im kızım ne zaman Doğucak bilmiyorum çok heyecanlıyım kız çocuk anneleri sizin kizlariniz kaçıncı haftada doğdu❤️
Serapveminikleri Yusuf_yildz Hafta değilde kız annesi olmak harika birşey ,😍 elbiseleri,tokalari,babalarını kiskanmalari heleeeee bide nazlari😛😍😂2 kız annesi Olcam insallah
Nisanurunannesi3850 Bende bunu merak etmistim😂🙈 33+3 olduk acaba ne zaman gelir diye dusunuyorum oyle sabirsizlaniyorum🌸
Hakikitosunpasa Yusuf_yildz 1 cm açıklık oldu Doğum başladı. 1 ay kaldı 35 haftalıkken eve geldi çok şükür
Huris53 Yusuf_yildz ay benimde kız bende bugün 35+0 oldum ayrıyız, 5te doktor randevum var bugün belki biseyler söyler doğum için 😀
ErsiNuray Yusuf_yildz 18 haftalgm.tam bugun ogrendim ikinci kez prenses annesi olcaim. Cok mutluyum ilk kizimi 37+1de almistim kucaima bakalm bu ne zaman gelcek. Riskimiz devam edyor icerde kanamam var ama şükür bugüne
Sumsumm Yusuf_yildz bende 35+0 im ve benimde kizim.olacak.teyzesi. iyi ki de kizim olacak cok heycanliyim benim narin cici kizim♥️