sacmalamakizim Günaydin anne adaylari daha demin garip bor şey hissettim karnimda çok büyük bir baskı oluştu tam ortasinda bir şeyler oldu karnimdan bir şey cikacakmis gibi sonra yine iki kere biraz oldu pıt pıt bebek mi baska bir şey mi anlayamadım. 😂
Mnevvr53 sacmalamakizim buyuk ihtimal bebisin benin ilk gebeligimdede hisettim böyle derin nefes al 5 kere tekrarla tekrar oynar 😀😀
Kahvela sacmalamakizim ilk gebeliğim bende 15 haftalıkken hissetmiştim canım böyle baloncuk patlıyormuş gibiydi 😄 17 haftada hafif tekmeler hissetmeye başlamıştım 🥰
sacmalamakizim Mnevvr53 düz yatarken hissettim sol veya sağda değil önce uzun ve sert baski yapti sonrasinda hafif oldu 😂
sacmalamakizim Kahvela abartmaksizin 1 dakika sürdü baskı sanki karnimdan bir şey cikacakmis gibi hissettim 😂
sacmalamakizim Mnevvr53 daha demin dediğin gibi nefes alip verdim karnimin biraz saginda sert bir sey hissettim çok sert değildi 🙈
Cansell Bende 21 haftalık hamileyim ama o baskıyı hep hissediyorum ultrasona gırdıgımızdede sırtını yukarı kaldırıp gerınıyor hep o yuzden oyle bı baskı oluyor galıba sankı karnımı yırtıp cıkcakmıs gıbı his. 😂
sacmalamakizim Cansell evet evet öyle oldu bende de ilk uyandigim zaman oldu bende de demek ki oda uyanmis 😂