Zeyneep7 Nry0682 buna dikkat ettim elim olun 3 4 damla kadar damlattım daha önce başıma gelmişti çünkü
gel_artik_bebegim Zeyneep7 bu testlerin 6 gün önceden sonuç verme ihtimali yok olsa da çok düşük ancak adetten hemen sonra yumurtlarsan sonuç verebilir yeni bir test alicaksan erken gebelik testi al ya da regl gününü bekle yine bu testlerden yap 😊
morbahce Zeyneep7 6 günce önce çok zor, yeni dölleniyor olabilir yanıltır. Ultra erken gebelik testi isteyin eczaneden bi ihtimal çıkarabilir dayanamam diyorsan😊
ogrencianne35 Zeyneep7 ben al bi gebelik testi almıştım regli olacağım gün test yaptım 2 dk da çıkmıştı
Zeyneep7 morbahce biraz daha bekleme kararı aldım 😅 öğretmenim yarın okulda ilk yüz yüze dersimiz başlayacak iki gün öyle avuturum kendimi aklıma gelmez cumartesi pazar erken gebelik denerim tekrar 😅
Zeyneep7 Aradan 3 4 saat geçti çok silik zaten ve herkes bozuk diye yazmış idrarı da fazla damlatmadım hem daha 5 gün var bir düşük yaşadım onda 3 4 gün varken öğrenmiştim betam 489 çıkmıştı belki dedim yaptım ama şansa böyle çıktı tekrarlayacağım 🤦🏻♀️