Eceee7 HappyMom bende gönderdim ama kullanıcı adi yazmadim direk mail adresimden gitti sorun olur mu?
Gurbet06 HappyMom bende katildim 🥰 sansizimdir bu konularda ama umutla cekilislere katilmaya devam 🤭😄♥️
12Yaren-onur HappyMom ya ben katılmak cok istıyorum uygulamalrı indiricemi anladım da nasıl cekilişe katılıcam bilmiyorum okudum ama anlayamadım bana lütfen dönüş yapın
12Yaren-onur NaimeYilmaz ben uygulamaları indirdim çoktan ama çekilişe katımayı istiyorum ama yapamıyorum nasıl giriş yapıcam bana lütfen yardımcı olun
NaimeYilmaz 12Yaren-onur Anlatıldığı gibi uygulamalar bir aradayken ekran görüntüsü alıp mail atacaksınız.
12Yaren-onur NaimeYilmaz az önce gönderdim insallah kazanırım dua ediyorum bebişim insallah bana şans getiri
12Yaren-onur HappyMom ben ilk defa böyle bişeye katılıyorum belki inanmicaksınız ama benım hiç böyle fincanım olmadı cok istiyorum lütfen bana da dönüş yapın e meilinize atım ama geldımı bilmiyorum ama şimdiden sizden allah razı olsun insallah 50 anneden biriside ben olurum
12Yaren-onur HappyMom ınstagramım yok ama her videonuzu izliyorum maalesef size ınstagramdan mesaj atamıyorum 😢
NaimeYilmaz Linke tıkladığında hata alan android kullanıcıları play store üzerinden herhangi bir uygulamamızı bularak DAHA FAZLA kısmına tıkladığında tüm uygulamalarımızı görüntüleyebilir. 🎁
Dreamshe Merhaba çekilişinize katıldım bu sayede diğer uygulamalarında olduğunu öğrenmiş oldum gayet faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler 🤍👼🏻🤍