Nry0682 Annelikduygusu doktorunuz ne dedi.normalde 7 de kalp atışı duyulur.kese 4 cü haftada oluşmaya başlar diye biliyorum.
Ozzzzz_ Annelikduygusu alttan muayne etti mi canım? Ben 8. Haftadayım hala alttan oluyorum Çünkü hem gazdan hem bağırsaklarkm önde bebeği zor görüyor karnımdan
Aytflz Nry0682 canım belki bilgin vardır diye soruyorum da ben 5 haftalığım kese var ama Bebek yok boş gebelik midir.
Annelikduygusu Ozzzzz_ yok cnm ultrasyonda baktı yoktu Nry0682 inşallah hayırlısı olur haftaya gidicem
Nry0682 Aytflz valla bazısında geç döllenmeden dolayı bebek olusumu gec oluyo onu doktorunuz daha iyi bilir.Ben 4+4 de keseyi 5+3 de minik nokta seklince bebegimi gördüm.Ama bu sanırım farkedebilir
catlover1 Aytflz 5. Haftada bende bebegi daha görmemiştim bu cok normal 8. Haftada kalp atışı için gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını görmüştük
Ozzzzz_ Annelikduygusu haftaya yine karnından gözükmezse alttan baktır hiç korkma ben ilk öğrendiğimden beri alttan muayne oluyorum çok şükür bi sorun çıkmadı , inşallah sağ Salim kucağınmıza alırız yavrularımızı ❤️