minikprensesimmm Ayyy son 20 gün kaldı minnak kızımla kavuşmamıza. Gününü doldurur mu erken gelir mi bilmiyorum ama karnımda hiç durmaya niyeti yok gibi yaptığı hareketler🤪 Kendimi çok değişik hissediyorum. Heyecanlı,korkulu,meraklı,ilgili Sizin Şafak kaç😍
Demiralpmoms minikprensesimmm Son 24 gosterıyor bizimde oğluma kavusmama😍 ay değişik bi duygu ya . Durup durup şimdi aramıza birisi mi katılacak dıyorum garıp bi his🙈
Gzmal minikprensesimmm benim son 30 ama 3. Gebeliğim olmasına rağmen en heycanlandığım ve en çok korktuğum neden bilmiyorum 🙈🙈🙈
Busra34ybg minikprensesimmm son 28 gün geçtikçe daha artıyor heyecan rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize ☺️
minikprensesimmm Demiralpmoms hem çok garip hem çok heyecanlı bir bilinmezlik var ilk tecrübe içim kıpır kıpııııır sağlıkla gelsinnnnn🙏🏻❤️
minikprensesimmm mercimeginanne evet sizinle benim aynıııııı valla bilmiyorum çok hareketli bazen sancım oluyor geri geçiyor. Ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsin minikler bencede çok beklemeyelim amaaa😍😅
Demiralpmoms minikprensesimmm ayyy amin inşallah. Bir avazda doğurup sağlıkla alalım kucaklarımıza. Rabbim bekledıklerıne kavuştursun tüm anneleri 💜
mercimeginanne minikprensesimmm bnm 2 gün yalancı sancım oldu haftasınu ama bi daha olmadı 🙈 diyorum niyeti yok cadının gelmeye 😂
minikprensesimmm Gzmal anaammm o niyeeee😅 her bir sonraki daha mı zor oldu acaba ondan mııııı🤷🏼♀️ Yada arası vardı da ondan da olabilir 🤷🏼♀️ Ama korkma sen koskoca 2 çocuk büyütmüşsün 🧿
minikprensesimmm mercimeginanne vallahi yalancı felan derken pat diye doğurcaz ay kız bitti 8ay bitti 😳🤷🏼♀️😅
Gzmal minikprensesimmm kızım 11 yaşında 4kg doğdu oğlum 6 yaşında 3600 doğdu ikiside normaldi ama oğlumda suni sancı aldım 2 gün ve zor bir doğumdu heralde ondan korkuyorum 😧 rabbim güç kuvvet verir inşallah 🤲🤲🥺🥺🥺
Bsra06 Ben tam 37+0 oldum bende cuma günü doğum tarihi alcam benimde 2 haftam kaldı galiba artık 38.haftada mi 39.haftadami sezeryana alır bilmiyorum
minikprensesimmm Gzmal maşallahhhhh canım🧿 insallah korkma Allah gücünü elbet verecektir. Sağlıkla en kolay şekilde hayırlı zamanda kucağımıza alırız insallah❤️
minikprensesimmm bryc valla dün benimde kasıklarım ve özel bölgem çok ağrımıştı hep bi yere toplanmalar oluyor evet o yer kocaman dışa doğru cıkıyor hazırlanıyorlar herhalde😳❤️