Naciye89 32 de istedi bizm doktorumuz daha 32 olmadık ama kagıda yazıp verdiler bir daha ki gidisimizde 32 olacagız kan tahlilleri idrar tahlilleri ve nst yapılacak diye yazılı.doktorunza baglı yani.
ilaydanurhavvat Naciye89 aynen canım doktorum yapılması gereken tahlillerin var dedi belki gittiğimde bana da yaptırır herhangi bi enfeksiyon varsa bebeğe geçip erken doğumu tetikliyor allah korusun 🙏🏻
Seftali @ilaydanurhavvat benim erken doğum ihtimalim olduğunu öğrendiğimiz gün aldık. Şimdiye kadar tutmayı başardım ama son birkaç gündür baya zorlamaya başladı geleceğim artık ben diye 😂
ilaydanurhavvat Savciergoc kıyamam geçmiş olsun canım 😇 Yok çok şükür yalancı kasılmalarımda olmuyor yani girsem bile bi sorun çıkmaz sanıyorum ❤️☺️
NeslihanDemirci ilaydanurhavvat bazı doktorlar önem veriyor gerçi tek bir doktora gittim nst zamanından beri ama duyduğuma göre sadece kalp atışı da yeterli bulan var
ilaydanurhavvat UurSevdaYlmaz yaaa kız dua et bnde bu kontrolumde girmek istiyorum ❤️🙏🏻 Kızımın kalbini en azından 5 dakika dinliycem ❤️🤗🙏🏻
UurSevdaYlmaz ilaydanurhavvat inşaAllah dinlersin sende canm 20 dk kadar dinledim ben yaramaz benimki biraz tekmeleyip durdu hep😍😍💕
ilaydanurhavvat YaSeEeeee bnimki de 1 hafta onde gidiyor Kontrol zamanı 31+3 olacaz inşallah belki girerim
Seftali @ilaydanurhavvat vallah şu bayramı atlatalım da öyle gelsin bayramda nasıl bir doktora denk geliriz benim doktor buralarda olmaz falan riske atamam 😁
aysebenli ilaydanurhavvat 34 de basliyor nst 👐 baslıgı duzeltrsenz bence daha iyi olur bilmeyenlerde ogrenmis olur nts degil nst