Bekleyistebiranne Hamileliğimin 4. Ayına girdim günlerdir hep kötü rüyalar görüyorum nedeni nedir ve benim gibi yaşayan oldumu hep ağlayarak uyanıyorum bu aralar😔 Bu bebeğime zarar verirmi ?
Sedagb Bekleyistebiranne hormonlarınızdan dolayı kötü rüyalar görüyorsunuzdur. Bir de hamilelik sürecinde ister istemez hepimiz bebeğimiz için endişe duyuyoruz ve geceleri bunlar rüyalarımıza giriyor. Uyumadan önce güzel hayaller kurup öyle uyumaya çalışın🌸
AsenaEmre Bekleyistebiranne Bizzat dün doktor kontrolünde sordum. Hormonlar ve senin düşüncelerin den kaynaklı dedi gördüğüm rüyalarla 3 sezonluk dizi çıkar 😔😔🥺
dorugunannesi34 @Bekleyistebiranne canım gebelikte çok normal kabuslar senin asiriysa bol bol dua et kuran kitabı yaninds beklet basicuna sirke falan bişey koy bende yeni kötü rüyadan kalktım arada bir oluyor kafamıza taktigimiz şeyler vs
Bekleyistebiranne dorugunannesi34 inşallah kötü bir şey olmaz çok teşekkür ederim kafama çok takıyordum Allah razı olsun
Sedagb Bekleyistebiranne bende çok görüyordum dua edip güzel şeyler düşünün. Bebeğinizi sevin onunla konuşun🌸