denizanasiii Medicalpark Derya Aksu🌺🌺🌺 hem forumda ismini aratarak hakkında yazılanlara hem de instagramdan kendisine bakabilirsiniz ☺️
Ebru-Ebru Merhaba. Doç dr Ayla Üçkuyu’yy öneririm. Bilgisi, yaklaşımı, her detayı tek tek anlatması vs inanılmaz tatmin ediyor. Ben çok memnunum 🌺
Minikkus00 _Nur_ canm ben bstmandan geldim Antalya’ya ailemin yanına..Batman’da Dr bebekte kalpte.parlaklik böbrek henislemesi gördü. Ant da iken iyi bir Dr A gözükmek istiyoruum aklım kalıyor. Vitalede murat.doruk nasıl ayrıntılı bakar mı bilgisi falan ilgisi nasıl? Renkli USG var mı mesela renkli resim veriyor mu?? Son olarak muayene ücreti ne kadar
Rabiagrgl Minikkus00 burda inanç bey ve mehmet şimşek var her ikisi de perinatolog isterseniz tercih edebilirsiniz ayrıntılı usg 20.haftada yapılan 600 tl diye biliyorum
_Nur_ Minikkus00 Murat beyin ilgisi cok iyidir, bebekte bi sorun gorurse perinatologa yönlendirir seni cunku o tarz seylere perinatolog bakar. Bende de bi kac sorun cikmisti kendisi perinatologa yonledirdi. 135lira muayene ucreti var