ATC Berraeray1 ben kalamadım eşimde sorun olduğu için ama ablam ikiz hamile kaldı bi kız bi oğlan 10 yaşındalar şimdi ☺️
Berraeray1 ATC benimde eşimin çok iyi olduğu söylenmez ama doktorum çok olumlu konuştu klomen kullandırdı bu ay 3 ay klomen tedavisi olmazsa tüp bebek dedi Allahım kucaklarımızı doldursun inşallah 🤲🏼
Berraeray1 Bussratozaan yumurtalar çatlamış ovülasyomdan çıkmışım günlük yaşantına devam et iğne verecekti ama kendiliğinden çatladı dedi ve bana duphaston diye bir ilaç verdi ilaç bittikten 1 hafta sonra muayene gel dedi Allahım bu ay kucağımı doldursun inşallah 🤲🏼
Bussratozaan Berraeray1 aynı ilacı banada verdi canım çatladıktan sonra bebeğin tutunması için iyi o ilaç kimiside adet görmek için kullanıyor inşallah bu sefer olur 🙏 o kadar bekleme sen çatlamadan 14 gün sonra testini yap
Bussratozaan Berraeray1 evet canım 13. 14. Günü bakarsın sen zaten eğer perşembe cuma ilişki olduysa bile spermler içerde 3 gün kalıyolar o an bile varsa döllenmiş olabilei
Berraeray1 Bussratozaan cumartesi sabah, pazar gece, pazartesi de akşam birliktelik oldu doktor pazartesi de sabah dedi ama benim eşim jandarma gece 4 de göreve götürdüler akşam geldi o yüzden akşam oldu daha da olmadı çünkü eşim göreve gitti yarın gelecek
Gzde_14 Berraeray1 ben bir kere kullandim 2 gun arayla iliski dedi doktor kalamadim normalde her gün mü oluyor simdi kalamazsam tekrar kullancam
Berraeray1 Gzde_14 bana doktor 3 günü saatli olarak söyledi bu 3 günden sonra da günlük yaşamına geri dön dedi