Ben yeni doğum yaptım daha 10 günlüğüz, şimdiden en çok kullandığım şeyler, beyaz çıtçıtlı bodyler çok gidiyor, ama yenidoğan olanı alın 0-3 aylık olanlar çok büyük kalıyor benim bebeğim 3.180 gr doğdu, yenidoğan kıyafetlerden en az 5-6 tane olması lazım çünkü 0-3 ler çok büyük kalıyor bu kez bebek ayaklarını bacaklarını oynattıkça çıkıyorlar veya büyük olduğundan elleri ayakları üşüyor tam saran bir kaç kıyafet şart özellikle yenidoğan çorabı, benim bebeğimin çok çorabı var ama hep büyük kaldılar eldivenlerde büyük oluyor o yüzden yüzünü çizmesin diye ellerinede çorap giydiriyorum, tek kullanımlık alt açma örtüleri müthiş kurtarıcı çünkü bebiş altını açınca genelde rahatlıktan çiş yada kaka yapıyor ve örtü batıyor onu ayarlayamıyosunuz😄 alt açmayı yıkasanız bile kurumaya vakit olmaz o yüzden tek kullanımlık hayat kurtarıcı, emzirme yastığı çok rahat oluyor yarım saat emince kollar yoruluyor, bezde baya gidiyor 1 haftada aşağı yukarı 50 tane bez bitmiş, yumuşak nohut battaniye çok kullanışlı ben çok memnun kaldım çok kullanıyorum, küvet bence uygun birşey alsanızda olur zaten çok kısa sürüyor bebeği yıkamak ve belli bi zaman sonra kullanılmıyormuş bence boşa para harcamayın, korbel çöp kovasıda yenidoğan için gereksiz olabilir çünkü şuanda benim bebeğimin kakası kokmuyor günlük çöp atıldığı için ihtiyaç dışı oluyor, belli bi zaman sonra belki işe yarayabilir, şuanlık aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa seve seve yanıtlarım 🥰