Ecemik Merhaba ben 27 haftalık hamileyim şuanda demir ilacı , decavit ve birde suda eritilen bir magnezyum kullanıyorum acaba siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve hangi saatlerde içiyosunuz ☺️
gulfem_93 Ecemik demir ilacı olan maltofer, decavit ve suda eriyen magnorm kullanıyorum. Maltofer ve decavit kahvaltıdan 2 saat sonra, magnormu ise kahvaltının hemen peşine içiyorum.
Gzm14 Ecemik decavit ve ferro sanal kullanıyorum ikisi de aç karnına diye sabah ferrosanalı içiyorum akşam yemeğinden de 30 dk önce decaviti içiyorum öyle yazmış eczacı üstüne yemekten 30 dk önce alınmalıdır diye
gulfem_93 esrvl magnezyum annedeki magnezyum eksikliğine karşı ve bebeğin de beyin gelişimi için gerekli. Decavit de multivitamin, içinde vitaminler içeriyor. Vücudun vitamin ihtiyacı için o da. Çünkü bebek vitaminleri anneden alıyor annenin vitamin eksiği oluyor
Ecemik esrvl ben decaviti 3. Aydan sonra kullanmaya başladım magnezyumuda ağrılarım olduğu için gitmiştim belim de bacaklarımda ağrı olmuştu doktor da magnezyumu verdi
Rat Sadece multıvitamin 4. Aydan beri şimdi 27+2 haftayız. İlacın içeriğinde Demir kalsiyum magnezyum omega 3 folık asit ve daha bir çok vitamin olduğundan tek bir tane kullanıyorum.
esrvl gulfem_93 peki sağlık ocağı yazar mı ben gerçi regenesis max kullanıyorum ama decavit ve magnezyum verir mi ki
katipannee FerroSanol sabah aç , İmom Omega3 tok karnına öğle, magnorm sabah akşam tok , progestan 100 mg gece yatarken , demir damlası 10 damla tok karnına