esinaltintaas Gebze’de detaylı ultrason yaptıran var mı memnun kaldığınız yerler? Yüzyıl hastanesine gidiyorum Murat Göksu diye bir doktor bakıyormuş baktıran var mı ?
anneysenn esinaltintaas Ben de yüzyıla gidiyorum , detaylı ultrason zamanım geldi benim de ben de ücreti merak ediyorum ne kadardır ücret acaba
aannepandaa esinaltintaas ben düzcede yaşıyorum doktorum izmitte eray çalışkana yönlenrdi. 550 liray gitmiştim aralıkta.
Papatya-34 esinaltintaas doktorum ergün bilgiç yapıyor ona gitmelisin harika detaylı yapıyorum herşeyini söylüyor çok ilgili
[silindi] Yüzyılda hangi doktora gidiyorsunuz ? Benim doktorum Umuttepe’ye git dedi detaylıya. Ama Murat bey de iyiymiş
esinaltintaas [silindi] seher hanıma gidiyorum banada umut tepeye git dedi ama randevu bulamıyorum hemen doluyor 🤦
EdanrAy anneysenn merhaba bende koray beye gidiyorum en uygun yer şifa tip merkezi 300 tl di çayırova tıp merkezini de arayip sorabilirsiniz. Ben detayli ultrasonu çektirmedim koray bey bence gerek yok ben detayli inceliyorum ama sana bırakıyorum demisti
esinaltintaas anneysenn Detaylı Ultrason yüzyılda 600 TL dışarıdan geliyormuş murat bey , umuttepede yasemin hanıma git demişti doktorum orasida 230 tl
esinaltintaas EdanrAy Bende çektirmeyi düşünmüyordum doktorum yinede ikinci bir göz görsün dedi birde halâ cinsiyetini öğrenemedik onuda kesinleştirmek istiyorum
[silindi] esinaltintaas 3 haftadır günde 2 kez arıyordum. Nihayet dün alabildim randevu. Pek açmıyorlar sistemi son dakika açıyorlar hemen doluyor sürekli sürekli aramak lazım.
esinaltintaas anneadayi-34 Bende randevu alıcam bugün yarın doktor dışarıdan geliyor diyince acaba iyimi bilemedim bende burdan fikir almak istedim teşekkür ederim yorumunuz için
esinaltintaas [silindi] bende 2 haftadır arıyorum günde 10-20 defa aramışımdır belki 4 marta kadar dolu diyolardı hep dün yine aradım daha açılmadı açılmadi dedi yarım saat sonra yine aradım birden 12 marta kadar doldu dedi şaşırdım kaldım ya
[silindi] esinaltintaas aaaa hadi yaa ben sabah 10 gibi aramıştım demek ki biraz geç kalsam kaçırıyordum
[silindi] EdanrAy yok doğum ücretini bilmiyorum orada yapmayacağım zaten ama detaylı ultrason fiyatı 230 TL imiş