hamisanne33 37+4 olduk biraz ayakta dursam biraz iş yapsam aşırı baskı var alttan çıkacak gb hissediyorum karnıma ağrı giriyor sertleşiyor acaba doğum belirtilerimi arada da şancı giriyor 2gune bi sizde durumlar nasıl
Eylul2107 hamisanne33 bende de oluyo 38+4 olduk bizde yürüsem ayakta dursam baskı oluyo ama birsey yok henuz bzdede
Tugba_0 hamisanne33 bende 37+0 oldum aynı şekilde bende de var sanki alttan çıkcak gibi sanki böyle elim ayağım boşalıyor kasılmalar sürekli oluyor
Arass__ hamisanne33 bende 37+1 oldum arada baski oluyordu ve sanci gibi karnim agriyordu geciyordu. Bende 38 olsun istiyorum 37 erken geliyor bana ins bekler
hamisanne33 Eylul2107 ben bi yandan temizlik yapıyorum korktum dedim erken gelmesinden biraz daha dursun
hamisanne33 Tugba_0 doğum kanalına girdiği için mi böyle oluyor acaba bende 2haftadir böyle öncesi daha rahattı.
2pasaannesi Aynıları bende de var sürekli çatı ağrım var doktor bebek kanala girmiş dedi o yüzdenmiş. Bu hafta yat kendini yorma dedi sezaryen olacağım için. 38+4 üm bu arada
Gzdsrm 37+0iz canim suan uyuyamama sebebim o baski ve yarattigi agri canim yanio resmen ya bi sag salim dogursaydik canlar
Arass__ hamisanne33 ay benimde bu sabah öyle olamya basladi, Dun iyidim bugun sabah ayaga kalkinca altta asiri bir agirlik hissettim🤷🏻♀️