Asenadgdvrn80 Karnım çok sert bebeğim kiloluda değil ama 😏☹️ ☹️ kızım olck inşallah karnım oturunca bacaklarıma değiyor resmen ya
Merimex Asenadgdvrn80 benimde öyle sanki bebeğimi bacaklarımda hissediyorum oturunca 😂😂yarın 34 oluyoruz bizde
Kahramankentli Asenadgdvrn80 aynı haftadayız canım benimkinde sert arada bi kasılıyor nefesimi kesiyor yerleri daralıyor ondan hareketlerinde azalma var hatta
Asenadgdvrn80 Ozgedm kasıklarım agrimiyor ama hareketleri kasılması karnımı ağrıtıyor 😏 akıntı var bide sarımsı yeşilimsi hafif neden bilmiom
Ozgedm Asenadgdvrn80 benimde kız bakalım ne zaman olucak yarın randveum var akıntımda var benimde ama rengi sarı yada yeşil değil canım bol su iç diyolar rengi değişiyormuş
Memetzeynep Asenadgdvrn80 kızdan erkek ten değil canım kişiden kişiye değişiyor ilk kızım 38 de oldu bakalım bu kızım kaçta olacak 😊
tubiii0106 Derinsmom bende bunu sorcaktm 36+2 yim hareketleri azaldi onceki gun ultrasonda bir sknt yoktu ama hareketleri az yani normali ki?
tubiii0106 Asenadgdvrn80 36+2yim azaladi bnmkinin de hareketleri normal dmi? elimi koyunca tepli verio da eskiden firil firild
Userkbr Asenadgdvrn80 bizde 35+0 2 gündür çamaşırım da ıslaklık oluyor benim de kızım olcak ve bu aralar çok kasılıyorum toplanıyor bu ıslaklık akıntı dan fazla sizde de oluyor mu?