Berraeray1 Hanımlar adetimin son günü doktorum E2-LH tahlili istedi Adetliyken : E2: 29,4 / LH : 7,78 Adet sonrası : E2: 480 / LH: 11,8 bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Ne anlama geliyor aranızda bilen var mı? Yardımcı olur musunuz lütfennn🙏🏻
Almila_koncuy48 Berraeray1 fsh değeriniz kaç ? Lh değeri fsh üzerindeyse kist belirtisi oluyor yumurta çatlamıyor demek oluyormuş
Duygu4444 Berraeray1 önemi olan fsh değeri, değeriniz gayet güzel içiniz rahat olsun benim 11di ikinci ayda hamile kaldım
Berraeray1 Duygu4444 yaa çok sevindim valla bende bu ay klomen kullandım 2 yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi verecekti ama kontrole gittiğim de iğneye gerek yok kendi çatlayacak dedi ilişki önerdi o günleri değerlendirdim yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu defa ne diyecek 14 aydır hasretim inşallah son bulur hasretim 😢
Duygu4444 Berraeray1 inşallah 🤗ben birde inofolik combi kullandım yumurtaları çalıştırıyor 3.kutu bitti hamile kaldım arkadaşımda aynı şekilde oldu sizede tavsiye ederim
Berraeray1 Duygu4444 doktor mu yazıyor o ilacı bir de doktor bana kendi çatlar dedi yarın muayene var orada ne der bilmiyorum bir de tahlil istedi idrara sıkışık gel dedi
Berraeray1 Duygu4444 şu an kontrole geldim muayene herhalde yumurta çatlayıp çatlamadığına bakacak ona göre bir şey söyler sorarım doktora olmadı onu alırım
Berraeray1 Duygu4444 idrar sıkışık gittim yumurta çatlamış Duphaston diye bir ilaç verdi normal hayatına dön ovülasyondan çıktın artık dedi
Duygu4444 Berraeray1 anladım canım en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallah benim dediğimide kullanabilirsin ayrıca😇