T_nisaa Burcumtlg Türkiye’de doktorlar çok uyanık kolaylarına geliyor sabah kaç bebek doğurtuyorlar cırt cırt oh ne güzel Avrupa’da böyle bişey asla olmaz doktorluğunu alırlar elinden görevi kötüye kullanmaktan 🙄🙄
YaseminBatrk Dilanbozkurt bana dedi ki 1 hafta önden gidiyor . Temkinli ye dedi . Son haftalar çok kilo alıyorlar sen ekstra kilo yapacak boş şeyler yeme dedi tatlı makarna pilav esmek gibi yani .
Bnsertk Burcumtlg benim kardeşim iri doğdu böyle, normal doğum esnasında kırık oldu mu bilemiyorum ben de çocuktum ama kolundaki sinire zarar verilmiş kolu için yıllarca fizik tedavi gördü hala tam iyileşmiş değil olabiliyor yani ve inanılmaz zor bi durum
Nrgsalp T_nisaa aynn katılıyorum. Bana da 4 bucuk kilo demişlerdi bebeğimi. Doğduğunda bi baktık 3 bucuk dogdu .normal doğum. Benim annemde 5 kilo doğurmuş kardeşimi normal doğumla. Beni de 4200 doğurmuş.
T_nisaa Nrgsalp Allah’ın izniyle her kadın bebeğini doğuracak güce sahip çatı darlığı olayında çok abartılıyor onada inanmıyorum doğum öncesi boşa gerginlik oluyor 😢
Raymalifalitiko Eylul2107 Trendyolda bel destekli korse var bi YouTuber tavsiye etmişti onu almayı düşünüyorum..
Raymalifalitiko Eylul2107 sezeryanın kalıcı yanları var ama ben sezeryan bölgemde sızlama kendimde yarim kalma sorunu yaşamadım 😁 Abartiyorlar yada kişiye göre değişiyor ben 2 haftada tamamen toparlanmistim daha erken toparlanan da var ve ağrım sancim da tamamen geçmişti..Bence herseyin normal olanı güzel.. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin herkese bir avazda inşallah ..
Eylul2107 Raymalifalitiko aynen doğru dyorsunuz benim normaldi cok zor gecti dogum ani ama dogumdan snra hc birseym kalmamıştı amin canim insallah 🙏