OzgeSahin2 noldu kız ne bu sinir kocana😑
Sezeryan kagidini illa es mi imzalamak zorunda
Busbus58 Kuzum catim dar sezeryan oneriyo doktor.serefsiz parasini vermiyo sezeryan pahali diye normal dogur o zaman diyo 😔 illa sezeryan dersen git baban versin parasini diyo.
OzgeSahin2 töbe yarabbim ya 😐 Allah akıl fikir versin kocana sanada sabır versin
Busbus58 illa bunun imzasimi lazim anne falan olmuyo mu
OzgeSahin2 ay onu bilmiyorum ki belki bilen çıkar yazalımda üstte kalsın post
OzgeSahin2 sezeryan icin kagit imzalatildigini bilmiyorum bende dogumum sezeryan oldu belki benim haberim yoktur . Esinizle doktor konussa bebege zarar olacagini soylese
Osim dagdaki essege anlat o anlar benim kocam anlamaz
OzgeSahin2 olur mu canım belki eşin uzakta
refakatçi kimse o imzalar
OzgeSahin2 bildiğim zorunlu durumlarda sen imzalayamadıgın zamanlarda o imzalıyor mesela sen doğumhanedrsin doğum olmuyor ona soruyorlar öyle imzalıyor ama sen önceden sezeryan diye gün alırsan falan sen imzalarsın
Merhaba canım evet öyle bişi var ben normal doğumdan sezeryana döndüm ve orda doktor kocanızın belge imzalaması gerekıyor dedi
Senin imzan alınıyor doğuma girmeden önce
OzgeSahin2 doğumda eşim yanımda yoktu her şeyi biz ailemle halletmistik
OzgeSahin2 oyle bisey yok ben kendim imza atmistim ameliyathaneye girmeden once
OzgeSahin2 bnde ameliyata girmeden bütün belgeleri bn imzaladım canm eşim değil
OzgeSahin2 Herkesin eşi yanında olacak diye bir şey yok ki görevde olan var mesela 1 yıl bebeğini buke göremeyenler var. Illa eş olacak diye sanmam. Eşim yok deyin yanımda siz de imzalarsınız ailenizden biri de👍🏻 Canınızı sıkmayın önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu unutmayın,her şey gönlünüzce olsun.💕🤲🏻 Eşinize de bolca merhamet dilerim 🤲🏻
OzgeSahin2 Doğumda eşin imzası şart degil. Refakatçi de imzalayabilir. Sadece tüp ligasyon gibi durumlarda eş imzası şart
OzgeSahin2 yaparken iyiydi ama demi hey Allahım
OzgeSahin2 ben kendim imzaladım o belgeyi alakası yok siz imzalayabilirsiniz