• Doğum
  • Sezeryan kagidini illa es mi imzalamak zorunda

Busbus58 Kuzum catim dar sezeryan oneriyo doktor.serefsiz parasini vermiyo sezeryan pahali diye normal dogur o zaman diyo 😔 illa sezeryan dersen git baban versin parasini diyo.

OzgeSahin2 sezeryan icin kagit imzalatildigini bilmiyorum bende dogumum sezeryan oldu belki benim haberim yoktur . Esinizle doktor konussa bebege zarar olacagini soylese

OzgeSahin2 bildiğim zorunlu durumlarda sen imzalayamadıgın zamanlarda o imzalıyor mesela sen doğumhanedrsin doğum olmuyor ona soruyorlar öyle imzalıyor ama sen önceden sezeryan diye gün alırsan falan sen imzalarsın

Merhaba canım evet öyle bişi var ben normal doğumdan sezeryana döndüm ve orda doktor kocanızın belge imzalaması gerekıyor dedi

Senin imzan alınıyor doğuma girmeden önce

OzgeSahin2 Herkesin eşi yanında olacak diye bir şey yok ki görevde olan var mesela 1 yıl bebeğini buke göremeyenler var. Illa eş olacak diye sanmam. Eşim yok deyin yanımda siz de imzalarsınız ailenizden biri de👍🏻 Canınızı sıkmayın önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bunu unutmayın,her şey gönlünüzce olsun.💕🤲🏻 Eşinize de bolca merhamet dilerim 🤲🏻

OzgeSahin2 Doğumda eşin imzası şart degil. Refakatçi de imzalayabilir. Sadece tüp ligasyon gibi durumlarda eş imzası şart