Feyza-p 8+6 haftalık hamileyim üç gündür kasıklarıma kramp giriyor günde iki üç defa ve kahverengi lekelenmem oldu bugün korkmalı mıyım 😢
Dkmn34 Feyza-p bendede aynı sorun var canım ve ben daha 4 haftalığım doktor normal yerleşme kanaması dedi yada akıntısı her neyse
Mutiess Feyza-p doktorunuza danışmalısınız. Bazı kişilerde yerleşme lekesi olarak görülse de bazı kişilerde farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor 🙏🏻 Lütfen direk doktorunuza danışın
Gizmolata Feyza-p yerleşme lekesi olup zararsız bir durumda olabilir, Allah korusun düşük belirtisi lekeside olabilir, bu gibi durumda hemen acile gidin serum takıyorlar iğne vuruyorlar ve fitil veriyorlar,önemsiz bir durum olsa bu kadar üstüne düşmezlerdi.
ozlemm12 Dkmn34 canım nasıl sendeki adetime 4 gün var dün başladı ara ara peçeteye geliyor bazen adet oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı acaba adet mi gelicek yoksa hamile miyim bilemedim
Feyza-p ozlemm12 O bende ilk günlerde geliyordu beyaz akıntı ve yoğundu normalmiş o test yaptır bence idrar testinde çıkmayabilir ama erken olduğu için
Dkmn34 ozlemm12 benim aşılamadan 6 gün sonra başladı halada devam ediyor kasıklarda batma ve kahve rengine yakın leke adetime 3 gün kala test verdim 385 çıktı beta ama ben aşılamanın ilk gününden beri düşük olmasın diye ilaç kullanıyordum 3 gündür ağrım devam ediyor ama lekelenmeler geçti doktoruna görün ilaç verebilir belkide normal diyebilir benimki normal dedi
ozlemm12 Feyza-p işte peçeteye kahverengi geliyor çamaşırım kirlenmiyor ama beyaz akıntıda oluyor kana döner belki dedim adet olurum ama dönmedi sende de öyle miydi adet gününden kaç gün önce başladı kahverengi lekeler
Feyza-p ozlemm12 ben hiç kahverengi leke görmemiştim bugüne kadar hep beyaz yada şeffaf oluyordu benimki
Gizmolata Feyza-p acike gitme imkanınız yoksa yarına kadar uzanın ve tuvalet harici kalkmayın her ihtimale karşı dinlenin, yarın gidersiniz.
kubradenizuluc Bendede olmuştu o haftalarda doktorum progestan hap ve proluton iğne vermisyi düşük riski olabilir diye. 14. Haftaya kadar falan kullanmıştım. Doktora gidin içiniz rahat etsin.
Feyza-p kubradenizuluc bir hafta önce gittim doktora hiçbir risk yok demişti acaba yolculuk yaptığım için mi bişey oldu
kubradenizuluc Feyza-p yolculuktan olduğunu sanmıyorum . Doktorun bana dediği şey renk kahverengiyse riske atmayız iğne ve hapa başlarız demişti.endişe etme olabiliyor ama ilaç kullanmak gerekiyor.