Zynpdrn38 Kendi sancım olmadığı için suni sancı verebilirmiş doktor. Korkuyorum. Yaşayan varsa cevaplarmısınız💙
hazal544 Zynpdrn38 herkesin doğumu farklılık oluyor canım, ben suni sancı aldım pişman oldum, açılma da ilerlemedi, baya sancı çektim, eğer bebeğin sağlıklıysa gününü bekle 41 e kadar bekle bence
endobeybi Zynpdrn38 Dr.Furkan Kayabaşoğlu’nun çok güzel bi canlı yayını vardı geçenlerde izledim. Aydınlatıcı bilgiler var, izlemek isterseniz instagramda @camp.alle sayfasında kaydetmişlerdi duruyor
Bayburtlugelin Zynpdrn38 38 +4 de kontrol diye hastaneye gittim bebeğin kalp atışları yavaş denildi ve suni sancı verdiler ölüyorum zannettim hatta 2 kere bayıldım o su kesesini patlattıklarından sonra dogum yapana kadar aşırı zor geçti belim ayrıldı beynim patladı ama benm acı eşigim cok düşük yani o yüzden bu kadar zor oldugunu soyledi doktorum hatta bayılınca kalıbından utan falan drmişlerdi 😅
ebru5855 Zynpdrn38 hiç geçmeyecekmiş gibi düşünüyosun ama geçiyo yani korkma bende suni sancıyla doğum yaptım sancı çekerken yere çöküp ağladım hatta ama Allah dayanma gücü veriyo bi şekilde kalbini ferah tut sağlıkla doğur inşallah💛
35rabia Zynpdrn38 İlk doğumunu suni sancı ile yaptim canim bende evet biraz zor sonuçta sancı çekiyorsun ve ne kadar çekeceğini bilmiyorsun insallah çok uzun sürmez öyle söyliyim kendini sıkma dua et bol bol Allah yardımcın olsun 🙏
Serpil3413 35rabia benimde suyum azalmış haftaya da aynı şekildeyse bende suni sancı alacağım çok korkuyrm
35rabia Serpil3413 Korkma canim Allah bi kolaylığını veriyor zaten sakin olmaya calis şimdiden kendine stres yapma bosu boşuna belki çok güzel geçecek çabucak doguracaksin insalalh kolaylıkla kavuşursun yavruna ❤🙏
Smyydmr Zynpdrn38 ben kendi sancımla gittim ama açılma hızlansın diye suni sancı verdiler suni sancı hızlandırıyor korkmayın. Herkesin doğumu farklıdır. Bana çok ağır gelen size hafif gelebilir. Endişelenmeyin bol bol dua edin. Bi şekilde doğacak nasılsa. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
minik_kuzu_ Zynpdrn38 suyun azalmasından dolayı bende sancım yokken suni aldım doktorum ilk suni dediğinde korkmuştum ama elhamdulillah 4 saatin sonunda doğum oldu korktuğum kadar ağrı acı vs olmadı herkeste farklılık olabilir bilmiyorum ama benim acı eşiğim yüksektir