MervErdo 34 haftalık olduk bırak elini yüzüyle kapatmayı sırtından başka yerini göremedim millet bebesinin saçlarını görüyo var mı benim gibi olan anneler 😂
Gull_94 MervErdo 26.haftam bıtıyo ve sadece her kontrlde sadcee pıpısını goruyorum ılk baslarda bellı degıldı tam ama ne guzel bu aylarda gorurum yuzunu derken elıyle koluyla saklıyo kısmet bıdahakıne🤓
Sermec27 MervErdo oğlum beni üzmüyor cok şükür en başından beri yüzünü gösteriyor 22 de renkli gördük detaylıda artık kontrollerde renkli olur bana benziyor sanki agzı burnu inşallah bundan sonra da gösterir 🥰 sizin minik nazlı biraz sanırım
Homeless20 MervErdo her kontrolde eliyle kapatıyordu yüzünü son kontrolümde de çok hareketli idi durmuyordu o yüzden göremedim 😂😂 doğunca göreceğiz artık :)
3Mucizem MervErdo bizde aynıyız canım her gittiğimizde sırtını görüp geri geliyoruz beyimizin, 37 olduk 😀💙
MervErdo Gull_94 o haftalardan sonra hiç görme şansın yok yeri daralıyo ya yüzünü gözünü ya kordon kapatıyo ya da elleri
Gull_94 MervErdo aslında var kızımı tam 8.ayında en net resmı vardı ama o da bu aylarnda saklıyodu yuzunu elıyle benım cocuklar fazla nazlı galıba😂
Balmm11 MervErdo Ahahaha aynı biz benim kız an itibariyle 35 haftalik daha görmedik yüzünü. Nasip olursa doğumda artık 😍
Msde_srds MervErdo valla bizde detaylı ultrasonda yüzünü göremedik bi türlü sakladı yüzünü bizden 💃 inşallah bi dahakine görürüz