Sehera1 Feriha_sultan MercimekVeaAnnesi hayır İnanmayın külliyen yalan 😁 güya kızım olacakmış , bir arkadaşım da hamile ona da kız diyordu ikimizinde oğlu olacak
Rbkny MercimekVeaAnnesi benim kız dedi cin takvimi doktorumda %90kız dedi ama tamamen tesadüf cin takvimi zaten 2 şık var ya kız ya erkek ben inanmıyorum yinede😂
mlkkk MercimekVeaAnnesi ben sırf burda bu kadar bahsediyorlar diye geçen baktım doğru çıktı ama asla inanmıyorum yani ona inanmakla bi kağıda kız erkek yazıp kura çekip inanmak aynı şey 😂
Damys MercimekVeaAnnesi benim kız bebeğim olucak. Çin takvimine göre erkekti. Nasıl bi hesaplama yapıyolar bilmiyorum ama benim tutmadı o yüzden inanmak doğru olmaz bence 😅 %50 şansla sallamasyon bişey işte 😂
Simgedoruk Takvime gore kiz çıkıyor ama erkek olucak karin şekline gore de kiz gibi çok kusmam oldu ona da kiz dediler sulaleye gore hala kiz 😄 dr un gördüğü kordon dur diyorlar ama çocuk erkek yani 😄😄😄 herkese saglikli hayırlı evlat versin rabbim
Mom626 MercimekVeaAnnesi yalan ikizlerim erkek çıktı ama kız oldu ya kız ya erkek zaten kimi tutuyor kimi tutmuyor kime denk gelirse