Mltems O kadar güzel giden hamileliğimin üstüne yaşadığım en zor problemi yaşıyorum. Sol kalçama 2 gündür ara ara öyle bir sancı giriyorki iğne batması gibi. Kitlenip kalıyorum ağlamaktan heder oldum. Doktorum siyatik dedi ancak ne zaman geçicek endişe ediyorum. Evden tek başıma çıkmaya korkuyorum kitlenip kalıyorum. Yatarken sola dönemiyorum. Nasıl ne zaman geçicek ne yiyip ne içmem ne yapmam gerekiyor 😞
Hayris35- Mltems 3 gün yaşadım, bende çok ağladım, sıcak su torbası koydum gün içinde birkaç kez, istirahat ettim, gece yatarken belime,bacak arasına yastık koydum geçti kendiliğinden çok şükür, bel kemikleri ve rahim genişlediği için oluyormuş
Hnfesin Mltems 38+2 deyim bi haftadır çekiyorum doğumum geldi çattı o kdr kötüyüm ki nasıl doğuracam nasl ıkınacam diye düşünüyorum yatakta dönemiyor wc zor gidiyorm. Eşim olmasa hiç iyi değilm. Doktorun dün gördü halime acıdı. Kalsiyum iç duşta kaynar su tutuyorm her gün ve voltaren agrı kesici krem kas gevşetici sürüyorm ondn snra sıcak su torbası koyuyorm biraz rahatlatıyor sanki dene merhem sürdüğümden doktorun haberi var . Bana bu iyi günlerin bile olblr daha da kötü olblrsn dedi pskljm çok bozuldu iyice ağırlardan
Senarsgnc Mltems ahh şuan 29. Haftama girdim bugün ve tam 14. Haftadan beri bunları yalıyorum benim çok çok erken başladı ve her geçen zaman da daha da ağırlaştı aylardır temizlik ten geçtim çamaşır serip yemek yapsam kalçam atıyor resmen bir daha da hareket edemiyorum gerçekten çeken bilir çok ağlıyorum o zamanlar bacaklarıma kasıklarıma vuruyor anlatmakla anlaşılacak gibi değil allah kimseye yaşatmasın kalsiyum magnezyum içiyorum ama fayda etmiyor geceleri uyku kramptan ve bacak kalça agrısından haram oldu zaten 10 dakikaya bir dönüyorum her döndüğümde bağırarak gücümü sadece kollarımdan alabiliyorum daha doğuma da var ne olacak bilmiyorum bende içimi döktüm resmen 😂😂🙈🙈
Mltems Hnfesin şuan bile gecenin bir körü ağrı uyandırdı yazıları okuyorum. Nasıl geçicek napıcaz hiç bilmiyorum. Senin az kalmış. Umarım geçer ve doğumunda kolay geçer
Hnfesin Mltems inşallah geçer sizinkide geçer. Takmamaya çalış dicem ama bütün hayatını etkiliyor maalesef
Mltems Mom084 Mom084 multivitamin takviyem var orzak ocean mumy. Onu günde iki defaya çıkarabilirsin dedi ama bilemiyorum. Hergün 1 Adet madensuyu içmeye çalışıyorum. Nasıl geçicek bilmiyorum. Perişan haldeyim
Mom084 Mltems seker yoksa hergün 1 adet muz ve Dr hergün 2 avuç çig kabak cekirdeği dedi Gercekten iyi geliyor
Mltems Senarsgnc aynıııı:))) gece uykusu haram oldu. Dönmek için uykudan uyanıyorum oda kollarımla destek alıyorum. Ama artık çok dikkat ediyorum. Tamamen vücuttaki eksiklikten eminim. İki gündür rutinimi söylüyorum azaldı ağrım. Yumurta ve peynirli tahinli kalsiyumu yüksek bi kahvaltı. Hemen sonra multivitaminim(ocean mumy) 1 saat sonra 1 adet muz ilerleyen saatler soda ve sonra demir vitamini ve d vitamini. Sende dene muhakkak
Senarsgnc Mltems ben hamileliğimin başından beri her sabah 2 yumurta yiyorum muhakkak Demir ve multivitaminlerimi içiyorum muz her gün olmasa sa bir boş bir dolu yerim ama sanırım benimde süt ürünleri eksikliğinden 🙄 hiç ama hiç içemiyorum
Senarsgnc Mltems ayyyy 😶 ben ömrüm de hiç süt içmedim desem 🙄 doktorda zorlama tiksinme daha fazla faydası olmaz dedi yoğurt yemeye çalışıyorum