zenan8 brc_1016 ben dalin markanın vazelinini kullanıyorum en iyi nemlendirici vazelin. Birde bol su içiyorum . ama çatlak biraz genetik . Olucagı varsa olur yani
Duygus97 brc_1016 ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ne kadar etki eder bilmiyorum. Kuzenim bilmem kaç çeşit yağı karıştırıp sürmüştü o bile çatladı sanırım genetik ne yaparsan yap çatlıyorsun😏
Ozgee91 brc_1016 hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum hiç çatlak olmadı bende 35 haftalık olduk
Duyguderinderen brc_1016 3. Gebeliğim hiç bir krem kullanmadım sadece hindistan cevizi yağı hiç çatlağım yok
miraykumru Lierac kesinlikle almalısınız 🙌🏻 Bol bol duş sonrası badem yağı,kakao yağı ve bebe yapı sürün,20 haftalığım şükürler olsun çok az oldu çatlağım💕
Ccff3435 miraykumru 19 haftalık hamileyim sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum hiçbişeyim yok. Bu biraz da genetik
Ccff3435 Ozgee91 ayyy darısı başıma. Bende 19 haftalık hamileyim sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum hiçbişey yok.
defne09 38e kadar sıfır çatlakla geldim. nemlendirmeyi asla atlamadım. Bir gecede çatladım diyebilirim. O kadar dikkat etmeme rağmen olacağı varsa oluyor..
Ozgee91 Ccff3435 ben cok arastırdım çatlak olusmasından korkuyordum. Hindistan cevizi yagını bir arkadasım önerdi şiddetle tavsiye ediyorum her dus sonrası kullan her bölgeye dedi gerçekten de hiç çatlak olmadı kokusu da gayet hoş fiyatı da makul ☺️
Ebru2403 brc_1016 doktorum vazelin badem yagi falan önermişti aldım ama çok kullanmadım hatta hiç denilcek kadar bile kullanmadım en fazla 10 kere surmusumdur 37 haftalık oldum anca anca çatlamaya basladim🤭ama çokta takmıyorum nedense ya bisiler sürende surmesende genetik galiba çünkü hamiellik boyunca süren insanda bile çatlama olabiliyor
Selver90 Ben saf zeytinyagi kullaniyordum 34haftama kadar catlak falan yoktu sonra 34haftalikta nst deydim bir bayan daha vardi kac haftaliksiniz iste kacinci gebeliginiz falan diye konustuk karniniz baya buyuk ama hic catlak yok dedi bende zeytinyag suruyorum ve bol su iciyorum aanirim ondan dedim ve o aksam acayip gobegim kasindi sabah kalktigimda gobegim catlaklarla doluydu😔
Kmndas brc_1016 bi gün Hindistan cevizi yağı bi gün avokado yağı gi gün bio oil sürdüm daha karnım çıkmadı 18. Haftadayım ama göğüslerim çok kötü çatladı düzenli de sürdüm yani olacağı varsa oluyor 75 destekliden 90 boş sütyene geçtim 4 ayda karnımda çatlıcak bu gidişle
ezos brc_1016 ilk bebeğimde hicbisey kullanmadım bir iki tane catlagim oldu onları da gözle göremezsin ablam da iki hamileliğinde de sıfır çatlak bişey kullanmadan kesinlikle genetik bir durum ama dikkat edersen 10 tane değil 2 tane çatlak olur belki ama olacağı varsa yine olur her şeyin çözümü var artık hiç takma kafana🤗
defne09 Minikhavucum hayır kaşıntı olmadı. Kaşıntınız varsa o kesinlikle çatlak olacağı anlamına gelir. Kaşımayın nemlendirici kullanın..
Minikhavucum defne09 evet ben de öyle duydum da kaşıntım var kaşımıyorum nemlendirici de sürüyorum fakat bunlar engeller mi diye merak etmiştim ondan sordum 🙈