Momy-iremmmmm Arkadaşlar merhaba, hapsurmak korkulu rüyam oldu :) her hapsuruşta bır damla camasirima geliyor. İdrara sıkışmış olmasam da :(
mlkkk Momy-iremmmmm henüz o boyuta gelmedim ama bazen bi iki yudum su içiyim sıkıştırmaya başlıyor ayağa kalkınca tuvalete yetişene kadar koridorum bana bitmiyor 😂
ilknirvanam123 Momy-iremmmmm oluyor canım malesef hemen hemen herkeste üzme kendini bende de oluyor arada
1maviyol Momy-iremmmmm kesinlikle kegel egzersizi yapmanızı tavsiye ederim, bi kaç gün yapmak bile hemen işe yarıyo. Ama devamlı yapın aklınıza geldikçe🥰
Momy-iremmmmm 1maviyol Evet sürekli duyuyorum bunu yapmam gerektigini ☺️ ah hamilelikte tembellik … 🥺 İdrar yaparken tutmamız gerekiyor değil mi? Kasları güçlendirmek için
1maviyol Momy-iremmmmm evet hangi kas olduğunu idrarı tutup bırakarak iyice öğrendikten sonra yatarken otururken ayaktayken sürekli yapmak gerek, inan ki çok etkili idrar kaçırmada☺️🌸
Momy-iremmmmm Nazlcnnn68 Hahahhaha bazen o bendede oluyor 😂 ama daha çok hapsurmaya başladım hamile kaldığımdan beri o yüzden günde en az 4-5 kez hapsuruyorum ve bunların çoğunda da kaçak oluyor 🤭😬
Nazlcnnn68 Momy-iremmmmm hahahahaha hepimiz de oluyor ben hiç umursamiyorum valla bazen koyurasim geliyor 😅😅
MervErdo Valla önce hapşırıp öksürünce kaçıyodu sonradan durduk yere keçmeler başladı baş edemeyince pamuklu bez kullanmaya başladım yoksa üst baş değişmekten gona gelmişti 😂
3erkekannesi Momy-iremmmmm bende de var canim surekli camasir degistirmek zorunda kalıyorum günlük pedler de sağlık lı olur mu diye düşündüğüm icin kullanamyorum 😣😕😕
Momy-iremmmmm 3erkekannesi Ben hiç sevmiyorum canım günlük ped, sağlıklı değil. Onun yerine Havlu kağıt koyabilirsin ben o şekilde yapıyorum 2-3 kere katlayıp inceltiyorum camasirim şeklinde sürekli degistiyorum sonra her çişte( malum zatenncok sık idrara.cikiyoruz☺️)))
3erkekannesi Momy-iremmmmm geldi gelecek galiba benimki pek.iyi değilim bu akşam kızlar dua edelim hepimiz bir birimize olur mu🤲
Momy-iremmmmm 3erkekannesi Aaaa ne kadar güzel 🧿❤️ Zamanı mı peki ? Erken değildir inşallah… Sağlıkla bir nefeste kavuşun , kucağınıza aldığınız kokladiginiz o an hemen gelsin 🙏
3erkekannesi Momy-iremmmmm 38 haftam bitti canım inşallah Rabbim hepimizi evlatlarımıza sağ sağlık kavuştursun inşallah 🤲
Momy-iremmmmm Babyjo ohhhh yaşasın valla seviniyorum arkadaşlar kusura bakmayın amaaa ☺️🤭💛 ( ayıp olmasin diye kibarca dile getirdim 😂🤪) yoksa bazı hapsuruk ve öksürüklerde şarıl şarılll 🤭🤭🤭🤭
Momy-iremmmmm 3erkekannesi Aaa çok iyi güzel o zaman 🙏 Hayırlısı olsun inşallah , doğru zamanda gelsin 🙏❤️ Amiiiinnnn hepimiz sağlıkla bir nefesfe alalım kucaklarımıza 🤩💗 Ben 22. Haftadayım daha 🤭