Aselahlas Tecrübeli anneler bebeğim küvezde sorum şu acaba eve getirince nasıl olmalı süreç böyle bebeği küvezde olup eve gelince sorun yaşayan yada her şey diğer bebekler gibi mi oluyor lütfen fikri olan paylaşsın yalnızım tek bakacam ne yapmalıyım
Bebegim0101 Aselahlas cnm benim oglumda 1 hafta kuvezde yatti,inanki hic ozel bisey yapmadım,normal bebek bakımlarını yaptım okadar suan 7 yasinda kolay kolay hic hastalanmaz masallah
mlkkk Aselahlas küveze ciğer gelişimi için girdiyse herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ki özel bakım gereksin ki yenidoğan bebişler yeterince özel bakım gerektiriyor canım farklı bişey yapmana gerek yok
Aselahlas mlkkk daha önce ablamın bebeğine baktım az biraz biliyorum ama eşim sürekli tek başına yapamayız diyor ondan endişelendim bende yanlış bi şey yapmayayım diye teşekkürler ❤️
mlkkk Aselahlas canım yanına gelebilecek aklı başında bi büyük varsa tabii ki iyi olur ama herkesin yanında annesi veya bi büyüğü olmuyor o sizin çocuğunuz kendinize güvenin😊
Bebegim0101 Aselahlas 2.100 gr dı cnm,inan hemen toparlanıyorlar,bende senin gibi korkmustum cok kucuk nasil bakacam diye ama hic korktugum gibi olmamistı.34 haftalk dogdu bide ,yasıtlarını cabuk yakalayıp gecmisti bile halada öyle çok şükür
Aselahlas Bebegim0101 aynen benimki de 34. Haftada doğdular kimseden yardım almadan atlatırım inşallah 🙏🏻❤️
Aselahlas mlkkk annem vefat etti eşimin annesi çok yaşlı tansiyon hastası gelmesini istemiyorum çok farklı değilse bakımları inşallah idare ederiz
Bebegim0101 Aselahlas cnm yaparsınız hic korkmayın bizimde destekcimiz yoktu,annem calisiyordu kayinvalidem yasliydi