umutttttt Kızlar folik asit hakkında herkes bişi söylüyo ben bütün gebelik boyunca kullanmayı düşünüyorum daha doğrusu doktorum öyle önerdi
mlkkk umutttttt ben 16haftaya kadar kullandım kanımda folat değerim biraz fazla çıkmıştı doktorum direk kesmemi söyledi ve ilk üç ay bebeğin beyin sinir gelişiminde folik asit önemli sonraki dönemde omega b12 d vitamini ve Demir gibi vitaminler önemli o yüzden Vitamin takviyesine başladık yani max kullanacağın 13 14haftalık olana kadar sonrasında bebeğe bi etkisi olmuyormuş
Bilge44 umutttttt Ben sadece ilk üç ay kullandım 🤷🏻♀️ Benim doktorum böyle tavsiye etti. Şimdi zaten bir sürü multivatimin,demir,magnezyum,kalsiyum ilaçları alıyorum 🤷🏻♀️💊
Msydn6 umutttttt 12 haftaya kadar kullandım ben, ilk gebeliğimde ise gebe kalmadan 3 ay evvel başlatmıştı doktorum gebe kaldıktan somrada içmiştim yaklaşık 6 ay içmiş oldum
esra556141 umutttttt 12.haftaya kadar kullandım sonra doktorum biraktirdi başka vitamin verdi vitaminlerin içinde de folik asit var ama
Findikaltinim esra556141 Bana da doktorumun verdiğinde folik asit var dikkatimi çekmişti yalnız değilmişim 🙂
[silindi] umutttttt 12ye kadar kullandım folik asitin fazlası bebege cok zararlı diye duydum Bi araştırın başka doktora daha sorun bence