Esmadncc Herkes kilo almayanlar diye başlık açıyor ama ben acayip derecede yiyorum 20+3 fakat 7-8 kilo aldım şimdiden iştahım açık yani boyum 1.75 kilom 87 sizler kaç kilo aldınız boy kilo (bebişlerimiz sağlıklı olsunlar kilo verilirr demi )
Pemberuyam_ Esmadncc 31 haftalık oluyoruz bugün 9 kilo aldım. Boyum 1,65 kilom şuan 79. Vericez inşallah hepsini sağlıkla dogsunlar da😅
Happyturuncu Esmadncc kaç kilo ile hamile kaldınız ben çok kilo aldım ama sigarayı bıraktım onun etkisi büyük 🥺18. Haftayım 6-6.5 kilo aldım 🤭
Senaa28- Esmadncc sıkma canını tabikiii verilir bende 17+2 deyim 160 boy 58 kg 55 ile kaldım 3.5 kg almışım
Senaa28- Happyturuncu bende aynen boşluğa düştüm günde 1.5 paket içen ben duyar duymaz bıraktım Allah’ıma çok şükür 🙏
Minigim16- Esmadncc 15 kilo aldım. 28 haftalığım. 51le hamile kaldım 66 kiloyum. Boyum 1,63 🙈Pişman değilim yine olsa yine yerdim😂
Happyturuncu Senaa28- inanılmaz etkisi oluyor ya sigaranın gerçi şimdi canım bile istemiyor sanki daha önce hiç içmemişim gibi 😂🙏
Minigim16- GozdeDeniz bence birşey olmaz kilo bu veririz 😂 ilk zamanlar çok üzülüyodum hayatımda 53 kiloyu hiç geçmemiştim. Ama artık alıştım ve sorun etmiyorum 🤷🏻♀️ Daha dikkat ederek yiyorum ama napim yani 😂
GozdeDeniz Minigim16- doktorum bana ax ye dedi çok yiyorsun li kilo alıyorsun kendine niye bunu yapıyorsun dedi psikolojim yerle bir 🤦♀️😅😅😅
Happyturuncu Esmadncc sigara çok etkiliyor inanılmaz derecede onun yokluğunu yiyecek ile dolduruyoruz🥺
nursahc Esmadncc valla sizin yine iyi 11+5im şimdiden 4 kilo aldım :( ne yapacagız böyle hiç bilmiyorum