Busramazan09 Merhaba kızlar özel yada devlet gittiğiniz doktor ismi ve hastane yazıp bilgilendirseniz sevinirim bende araştırmadayım 👌🏻
Ysm36 Busramazan09 Medical Park Sibel Özsoy Hayat hastanesi Naile Gökçe Akagündüz Sibel hanımla devam ediyordum ancak doğum ücretleri fazla olduğu için hayat hastanesine gidiyorum çokta memnunum
Songulozkurt Busramazan09 Anadolu hastanesi murat kadıoğluna gidiyorum kuzum çok başka bir doktor çok bilgili en önemlisi😊
mustakbelanne Minigim16- peki medicabilde doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı dr dışardan olduğunda
Busramazan09 Mdnyldz canım muayne ücreti ne kadar benim tahlil felan yapılmayacak sadece kese bakılacak ultrason da tahlilim felan sağlık ocağında yapıldı 6 haftalığım şuan
Songulozkurt Burcumtlg Hemde çoook 😊 çok mütevazi senin soru sormana bike gerek kalmıyor her türlü bilgiyi veriyor eğer oturduğun semt yakınsa mutlaka bi gör derim
Minigim16- mustakbelanne dr dışardan olunca bilmiyorum ama benim doktorum için normal veya sezaryen farketmiyo 4000 ₺
Dryalp mustakbelanne 4500canım benım doktorum dışardan haftay doğumum var geçen seneki fiyatlara devammış
Hzl mustakbelanne Benim doktorum da 4000 dedi dışarıdan 2500 kendisi aliyormus 1500 de hastane için mis öyle dedi doktorum .
Sedaabdullah Busramazan09 pembemavi hastanesi aycan kopuz muane ücreti 340 tedavi ile hamile kaldım doktorum çok iyi ve nezaman mesaj atsam ulaşabiliyorm tavsiye ederm
Ayseoyku Sedaabdullah merhaba normalde 290 TL muayene ücretiydi ama yılbaşından sonra zam mı geldi acaba? Kızımı oraya kontrole götürüyorum yılbaşından sonrada hiç gitmedik bi an fiyatı görünce şaşırdım