HanifeKayaBulut Kızlar suyum geldi hafiften sancı oluyo 39+2 yim suyum geldiği için yatışımı yaptılar ama sabaha kadar doğurmayabilirsn dediler bu konuda tecrubeli olan varmı yürüdükcede geliyo yürüsemmi otursammı bilemedim
Tugba9109 HanifeKayaBulut acilman için yürümen daha iyi bence ama yine de ordaki ebelere falan bi sor istersen . Rabbim bi avaz da kurtarsin inşalalh . Saglikla al bebeğini kucağına insallah 😙😍🙏
MeryemDndar HanifeKayaBulut yürümek iyi derler ama yine de sor ebelerine allh sağlıkla kavuştursun bebeğine😍
Emine55 HanifeKayaBulut kız bugün okumuştum seni hurma yiyip yürüyüş yap defi doktor diye herhalde kanala girmemişti öyle yazmıştın şaşırdım seni görünce hayıelısıyla kuzuşu kucağına al inşşşş🤗🤗
didemm İlk hamileligimde benimde suyum gelmisti pazartesi aksami geldi carsamba sabahi dagum yatim 🙈 ama ne sancim vardi ne acilmam. insallah sen bi an once kavusursun yavruna
Gizemre1010 HanifeKayaBulut ayy allah size bağışlasın inşallah sağlıkla büyütürsünüz yavrunuzu darısı tüm Bebişlere 😘😘🙏🏻
ayazefeveannesiii HanifeKayaBulut 😢canim az once kuzenimin dogum yapmis haberini aldim ayni dakikalarda cok duygulandim bende hamileyim bir haftam var bu brni cok etkiledi Allah anali babali buyutsun cok sukur kavustunuz bebeginize ne guzel 🙏🙏
ayazefeveannesiii HanifeKayaBulut canim neler yaptin suyun geldikten sonra yuruyus falan yapmismiydin?
HanifeKayaBulut Suyum geldikten sonra dr gttim eşim panik oldu ama cok su gelmedi iç çamaşırım ıslncqk kadar akşama doğru gittim gece 3 de anca sancılarım arttı sabha 7 ye kadar 10 cm acılmam oldu ve geldi bebişimiz