Esra1104 SevgiiOA 25 yasindayim ve ikinci gebelik Ama ilk gebeligim ve simdiki cok farkli. Hepsi ayni olcak degil ya ☺ Bir oglum var 2,5 yasinda. Herseyim o benim melegim 😇
SevgiiOA Esra1104 Genel olarak bitki çaylarını önermiyorlar. Ihlamuru bile sık içmeyin hatta hiç içmeyin diyen doktorlar var. Yani yinede kendi doktoruna sor ama ben bi kılım bitki çaylarına. Eskilerde düşük yöntemiymiş özellikle zencefil.
SevgiiOA merveeyn Rica ederim canım hatta ben akıntım çok olunca şüphelendim gebemiyim diye sonra diğer belirtilerde olunca test yaptım 🙂 🙂
Esra1104 SevgiiOA cok sagol. Evet genc anne olmayi sectim ve cokk mutluyum😊 oglumla birlikte büyüdükk..
SevgiiOA Esra1104 Bizde genç anneyiz ama dimi 🙂 🙂 🙂 En güzeli bence iyi yapmışsın bende yeni evliyim 4 ay olucak ☺
merveeyn SevgiiOA benimde düşük riskim oldugunu ögrenince telasımdan doktora soramadım aklımda soru işareti kalmıstı cok tesekkür ederim sagol canım
Esra1104 SevgiiOA aa masallah dah taze anne.. bende 3 sene oldu. Evlenip hemen bebek istedim rabbim nasip etti. Simdi sira ikinci yavrumuzda 🤲
SevgiiOA merveeyn Yine sen doktoruna şikayetini söyle test filan yapar idrar yolu enfeksiyonu yaygın gebelikte çok oluyor. Ama genel olarak kanaman yoksa korkma canım kanama önemli.
merveeyn SevgiiOA Allah ıma cok sükür şimdilik kanamam yok inşallah olmaz bundan sonra da su riskli haftaları atlatırım 🙏🏼
FatoKarakuztrk Merhaba bizde 6+5 olduk nasipse 29 temmuz ☺ Bi haftadr bulantılarım başladı midem çok kötü normal de tatlıyı çok seven biriyim tatlıdan tiksindim görmek Bile istemiyorum
SevgiiOA Hoşgeldiniz kızlar 🙂 Hayırlı olsun sağ salim sağlıkla geçsin gebeliklerimiz 🙏 ve doğsun bebişlerimiz 🙏 Asia Benvebebgim FatoKarakuztrk
Benvebebgim Selam kızlar ben yeniyim aranızda bende 8+4 oldum 16 temmuz dogum galiba hayrlsyla bu forumu cok sevdimm 🤗🤗🤗
Ekimucizesi Seda Tugcecantfn 10+1 im yatalak gibiuim üç haftadır yeme içme yok serum takılıyo bazen 🙄sadece vc için yataktan çıkıyorum🙈eşimden de tiksiniyorum.bi de evimden aşırı tiksindim yansa umrumda olmaz annemlerde yaşıyoruz şuan piskolojim de bozuldu bugün saçlarımı falan kestim kendim🙈
Tugcecantfn Ekimucizesi Oyy canm ya Anlayabiliyorum seni ben o bulantilarm oldgunda yuzum de bi sivilcelenme oldu Aynayaa bakamiyodum kendi kendime agliyodum esim saka yapio ona bile agliyodum Sukur gecti smdi iyiym
Asia 7+3 le 24temmuz annesi olacagim insallah. Bol kasik ve sirt agrisi yasiyorum bulantim var. Bi de gecen hafta kanamam riskli geciyor 10gündur evdeyim raporluyum.
gizemgnll leyli eiak varken nasıl yatmak gerek bilmiyorum ne desem yalan olur o konuda, genelde sola yatmak iyidir derler ben hep sola yatıyorum