SevgiiOA gizemgnll Canım bende ikizlerim 🙂 😉 🙂 yaaaa bence emin değilsen ve doğumuna gelmezse değiş seni takip eden doktorun olması daha iyi. Birde doktora güven çok önemli
gizemgnll SevgiiOA Ay bakalım değistiriyorum ikiliye giderken, ücretsiz muayenem var pazartesi ona gidicem sonra iki hafta sonra ikiliye başka doktora gidicem, hem istediğim saat ulaşılıyormus,hem de sendika indirimi var 700tl daha az doğum ücreti
SevgiiOA gizemgnll Ben bugün gidiuorum doktoruma pazartesi çok yoğunmuş konuştuk bugün çağırdı bakalım 🙂
gizemgnll SevgiiOA haber ver ya merak ederim bebiş hareket falan ediyor mu bak iyice 🙂 senin yerine ben heyecan yaptım
tubatayfun SevgiiOA h.b canim tsk ederim Bugun kanamam oldugu icin doktora gitdim cok sukur bebislerim iyimis yani ikiz olacak onu ogrendim kalp atislarini gordum cok mutluyum😊
GulcanYvz tubatayfun ay çok tatliş maşallah 😍Benimde erkek ikiz kardeşim var belki benimde ikiz olur 😬yarın gidicem bakalım nedense öyle hissediyorm 🙄
SevgiiOA gizemgnll Bencede değiş ısınmak çok önemli ben doktoruma çok güveniyorum 🙏 ve yurtdışındayken bile yazışıyoruz önemli bir şey gerçekten ☺
SevgiiOA gizemgnll Tamam canım akşam gidicez mutlaka yazıcam , inşallah hareketlerini yerim minnaklar 🙂
SevgiiOA GulcanYvz Bazen bende ikiz mi diyorum ama işte bilmiyorum sadece boş bir histe olabilir istekte 🙂 🙂 Hayırlısıyla , sağlıkla olsun tek çift artık nasip 🙏
SevgiiOA GulcanYvz Ben akşam gidicem varsa artık kesin çıkar 9+5 oldum çünkü. En son gittiğimde 6+2 dim 🙂
GulcanYvz SevgiiOA bende 5+6 iken gitmiştim Yarın 7+6 olcam gidicez bakalım önceliğim tabiki kalp atışını duymak