Emossss1006 Kizlar ben 59 la hamile kaldım şuan 72 oldum ve etrafimdaki insanlar kilomla ilgili konuşuyolar ve acımasız eleştiri yapiyolar insanın canını sıkıyolar bişey diyecek laf bulamıyorum onlara doğumdan sonra veremen böyle kalın şöyle kalın deyip duruyorlar sizinde çevreniz de böyle insanlar var mı tek benim çevremde mi var 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Minikasya Emossss1006 Ben ilk gebeliğimde gebelik şekerinden dolayı 56 dan 85′e çıktım. Doğumdan 3 gün sonra 72. Altı ay sonrada 60 kg’a düştüm. Bir Allah’ın kuluda alay etmedi. Yada kötü bi söz söylemedi. Çevrenizi değiştirin. Kimsenin haddi değil. Herkes kendine baksın.
Melek2654 Emossss1006 ekmeği kesin sadece sabah bir dilim almazsınız makarna pirinç pilavı bunları tüketmezseniz almazsınız
Attent Emossss1006 bende 59 hamile kaldim 66 kiloyum 36 haftam konuşsalarda hic takmıyorum ben valla duymuyorum bile
Buseylmz Kilo ne ki, ya Rabbim evlat nasip etmeseydi? Bende kilo aldım ve görenler ne kadar kilo almışsın diyorlar. Bu sefer de Rabbim evlat nasip etmeseydi onun için yakınacaktım diyorum. Hiç önemli değil kilo, gelir geçer Rabbim bir armağan nasip etmiş.
Emossss1006 Buseylmz kesinlikle öyle Allah’a şükürler olsun ki Allah böyle bir duyguyu nasip ettirdi bana bize size Ama bazı insanlar bunu anlamakla Zorluk çekiyor şuan 30 haftalık hamileyim
Buseylmz Emossss1006 bende 30 haftalık hamileyim takma canım şunun şurasında ne kaldı ki. Veririz elbette. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah❤️
Emossss1006 Melek2654 bende ekmek makarna pirinç pilavı yiyorum hepp ama bundan sonra kesecem onları yemiyecem
Melek2654 Emossss1006 ben 1 ay hiç kilo almadım bu şekilde bu ay da sadece 1 kilo aldım 33 haftalığım 🥂
Attent Melek2654 9dan sonra yemek yemedim hamurisi beyaz ekmek tatlilsr uzak durdum birazda insanin kendi elinde