Susamtanem1 10+5′ den merhabalarr🙋🏻♀️ bu güne kadar bulantı ve kusmalardan dolayı beslenmedim yani süt, yumurta, yoğurt gibi olması gerekenleri tüketemiyorum bebek için vicdanım sızlıyor sizler neler yaptınız başına gelen var mı 😔
Dilekcnkn Susamtanem1 merhabalar bende 7+2 haftalık hamileyim ve bulantım çok oluyor yemek yiyemiyorum sadece sabah kahvaltısı oda ne kadar yersem cacı yapıyorum ve meyve yiyorum sizin gibi yoğurt süt falan yok zaten ilk aylarda bulantı yüzünden iştahsızlık kilo kaybı olur sonrada düzerli bol bol meyve yiyin ben ilaç kullanıyorum şu an kesiyor ama bu seferde aşırı uyku yapıyor
Ysm36 Susamtanem1 Kendinizi suçlamayın bebekler bir süre zaten sizin vücudunuzda bulunan vitamin ve minerallerden besleniyor kendinizi zorlamadan az az beslenin bu ürünleri tüketemiyorsaniz eğer (şimdilik) onun yerine farklı besinlerden karşılayabilirsiniz bende süt içemem ama ayran, yoğurt çorbası tarzı tüketerek karşılamaya çalışıyorum
Susamtanem1 Dilekcnkn bende prilam dr kullanıyorum oda bende çok uyku yapıyor ama günlük kusmalarım azaldı ama beslenemiyorum
Susamtanem1 Senayyalcin işte organ gelişimi beyin gelişimi dönemi olduğu için ne biliyim birşeyler fındık ceviz vs tüketmek istiyorum ama olmuyor
Susamtanem1 Ysm36 alternatifler her zaman güzel tercih oluyor bazen insanın aklına gelmiyor yada o sıralar içim almıyor hiçbir şeyi sonra tüketmem gerekenleri düşününce bi an üzülmüyor değilim 😔
Dilekcnkn Susamtanem1 bende o ilacı kullanıyorum ve bu seferde yatmaktan yiyemiyorum zaten mutfağada gitmek istemiyorum açıkcası sürekli yatsam doymam ama o bulantılar yok muu 🤦♀️🤦♀️
Ysm36 Susamtanem1 Sizin bunları sıkıntı yapmanız , canınızı sıkmaniz bebeğinizi etkileyebilir bunu da unutmayın
Ozlem23 Susamtanem1 doktordan ilaç istediniz mi bende çok kötüydüm birşey yiyemiyodum prilam verdi doktor çok iyi geldi
Susamtanem1 Ozlem23 evet prilam kullanıyorum ama günlük en azından 1e düştü ama bulantılarım devam ediyor maalesef özellikle akşam saatlerine doğru artıyor
Susamtanem1 Dilekcnkn benim bulantılarımı tamamen kesmedi ama aza indirdi akşam saatlerinde artıyor ve günlük çok afedersiniz kusmam oluyor ama en azından 1 kere 🤦🏻♀️
Dilekcnkn Susamtanem1 benim kesiyor da diyemem kesmiyorda ama uyku çok yapıyor haliyle yemek te yiyemiyorum şu zamanlar bir geçse hamilelik kısmında en sevmediğim aylar yani evde 2 tane çocukla daha da zor
Eddii Susamtanem1 ilk 4 ayımda hiçbir şey yiyemedim. Her yediğimi çıkardım. Bulantı ilacı ile ayakta duruyodum. Fakat bebeğim hep gelişim olarak öndeydi. Kendinizi strese sokmayın yiyebilseniz zaten yiceksiniz. Bir de bunu düşünüp canınızı sıkmayın🌸
Susamtanem1 Dilekcnkn Ya Allah yardımcınız olsun benim en büyük şükür sebebim şu sıralar arkamda bıraktığım beni bekleyen bir kişinin olmaması ☺️ Eşim bakıyor en azından kendine
Ozlem23 Susamtanem1 hmm yetmiyosa arttır ilacı sabah bir ve akşam bir taneyide ekleyebilirsin bana kesmezse önce gece iki sabah bir tane iç oda kesmezse akşam bir tane daha içersin demisti