Hatice35 Mavi_- prolaktinin düşmesini beklemez bence tabi her doktorda aynı değil yapar şuan çocuk tedavisi görüyorsanız yapar rahim filmi de çok önemli bende yaptırdım üç dört ay önce yaptırmıştım
Zln birgaripyolcu ben kullandım ve aynı ay içerisinde hamile kaldım 😊bir yıldır uğraşıyordum. Dostinex in yanında adet düzenleyici de kullandım
Hilalllllll12 birgaripyolcu prolaktinim 100e bile ciktigi olmustu bebek dusunmedigim donem 2 yil aralikli ilac kullaniyordum yine de cok yuksek oldugundan. Prolaktinim en son 56 ciktiginda ilac kullanmadigim donem 2.ayda gebe kaldim. Ay icinde yukselip inebiliyormus meger :)
Bal_Surat birgaripyolcu tam bir bilgim yok ama yumurta çatladıktan sonra rahim kalınlığı incelmeye başlar rahim kalınlaşmasının sebebi yumurta çatlamaması yani adet gecikmesi diye biliyorum.
Masall_betul Arkadaşlar benim prolaktinim 153 .2 kez emar a girdim 1 ay sonra tekrar kontrol var belki o zaman da girebilirsin dedi doktorum. Bu ay 3 kutu dostinex yazdı onları kullanıyorum bende çok yan etki yaptı bu ilaç ya aranızda var mı kullanan