Minikasya gunsa1 Ben bingölden Elazığ’a gidiyorum. Sami Güngör özel Anadolu hastqnesi. Allah Bingöl’deki hastanelere muhtaç etmesin. Rezalet
MerveKaya38 gunsa1 Elazığ Fethi Hanay Kliniği canım bunun üzerine Dr görmedim kan pıhtılaşmam var çok bilgili tavsiye ederim bende Tunceliden gdyorum bu Dr için Elazga
MerveKaya38 gunsa1 Şehir Hastanesi’nde Necdet Kaya miydi necati Kaya miydi neydi o Dr çok iyi randovu bulmak zor o Dr karisida medikal Park hastanesinde Fatma Kaya diye ama ben karısını sevmedim hep karamsar soyluyor morel bozuyor ama kocasına çok iyi demişlerdi bu bak canım
ezomom gunsa1 Bingöl’de devlet hastanesinde Ramazan Bey’den memnun olanı çok duydum ama gitmedim o yüzden yorum yapamayacağım ama ben Bingöl’de Özel Hastanede Engin Bey’e gidiyorum aylık olarak da kontrole Elazığ’a Fethi Hanaya gidiyorum. Fethi Bey’i tavsiye ederim 👍👍
MerveKaya38 Gkc123 kan ve idrar vermek için gdyorum buraya 2 Dr var saten hangisi varsa ona alıyorum canım malum randevu bulmak zor iyi Dr yine canm.
Buistebirannelikvar gunsa1 Bingöl de kadın doğum Hastanesi’nde yunus ibik ve ramazan Erda pay çok ilgililer öneririm.Elazig için de Figen armağan, Sami güngör, Ali Deniz Erkmen benim tercihim den biri olacak
Patisever Buistebirannelikvar bende yeni sami beyden randevu aldım cuma gidicem en eskiler bile onu öneriyor
Tgcycl poncikveannesii rahim filmi cekilcektim bana dedi yarın su saatte aç gel gittim diyo ben öyle bişi demedim niye geldin sırada başkası avr orda bı mağduriyet yaşadım geç saatte girdim. Ikincisi hsg sonrası eşimle yanına gittik arkasını döndü öyle konuştu . içeri bı tane daha hasta aldı doğru düzgün bilgi vermedi para alana kadarmis yani anlicaginz
poncikveannesii Tgcycl Yaa çok kötü olmuş o zaman benmde histeroskopi oldu gebekk olmzsa tedaviye başlycaz dedi