Anne88 Estradiol 41pg fsh 5.13 Lüteiştrilen hormon 9.78 Prolaktin 53.90 Tsh 2.31 beta hcg 0.1 serbest t4 1.25
anokta Anne88 Prolaktin yüksek, bazi doktorlar önemsemiyor ama bazıları da gebe kalman için düşmesi gerekiyor diyor. 20′nin altında olması gerek
Bilge44 Anne88 Doktorum bana prolaktini 10un altına çekelim gebelik oluşsun demişti. Onun üzerine düşün yüksek çünkü eğer gebelik isterseniz ilaç gerekli sanırım. 👍🏻
Hayris35- Gebelik yok, fsh normal, e2 adet misin değil misin yada tedavi görüyor musun ona göre değişir, tsh referans aralığında ama tedavi görüyorsan doktorlar yüksek kabul edip ilaç kullan der
Anne88 Hayris35- adet düzensizliğim vardı da bide enfeksiyon onu düzenlemek için ilaç bericeğini söyledi geçebilir kalsanız bile kullanırsın o ilaçları dedi ama hamile kalmaman engel bi durum yok demişti teşekkür ederim yorumladığınız için😊
Esara Prolaktin yüksek benim de 57 de çıkmıştı ben parlodel adında bir ilaç kullandım ilacı kullandığınız ay düşüyor değer zaten içiniz rahat etsin
Esara Anne88 yani benim görüştüğüm tüm doktorlar engel dedi. O yüzden ilaç kullanmanız gerekir ben ilaç kuandim ve bir ay bıraktığında ya da azalttığimda yeniden yükseliyordu. O yüzden her ay prolaktin hormonunuza baktirmanizi tavsiye ederim onun haricinde kesinlikle siz ve eşiniz çakşır kökü suyu da icmenizi tavsiye ederim
gel_artik_bebegim Anne88 prolaktin hormonun yüksek bu da hamilelige engel doktorunun ilaç vermesi gerekirdi