Zeynnpk ummu55 bende kullaniyorum. Memnunum. Hem icerigi temiz hem sadece zeytinyag ve d vit olusuyor.
ummu55 Teşekkür ederim ☺️ peki reGenesis omega ve multivitamin kullanan var mı doktorum onu verdi,ama içeriği temiz olduğundan dolayı ben yine Ocean mummy almayı düşünüyorum kararsızım
-Kbra8- ummu55 ben d vitamini olarak ocean kullanıyorum. Vitamin olarak da regenesis max kullanıyorum 12.haftamdan beri. Şu an 29um. Gayet memnunum. Herhangi bi mide bulantısı yan etkisi olmadı. Bazı vitaminlerin içerisindeki omega milleti rahatsız etmiş. Kokuyordu gün içinde balık tadı geliyordu ağzıma demişler. Regenesiste böyle bişey yaşamadım ben şükür o yüzden başka bişey kullanmaya korkuyorum 😊 d vitaminini de ağzıma direk sıkamıyorum o yüzden ekmeğe damlatıp yiyorum 😊
Efsn-28 Bende kullanıyorum içeriği temiz olduğu icin Memnunum doğumdan sonra bebeğim icinde d vitamini takviyesi verdiklerinde bu markanın bebek icin olanını alacağım.
ummu55 Efsn-28 peki deviti bana doktor sekiz damla olarak vermişti ocean da eczacı günde bir damla aynı miktara denk gelir dedi sizin de öyle mi