Nesli123 Cumartesiye kadar süre vermişti doktorum. Belirti olmazsa duruma göre ne yapacağımıza karar veririz diye. Bakalım nişan geldi doğum dalgaları ne zaman gelecek🙄 dua bekliyorum🙏🙏🥰
Nesli123 Hamidevahap inşallah bende de hiçbir belirti yoktu. Dün temizlik yapmıştım bugün akşam gelmişti bakalım darısı sancılara inşallah 🙏🙏😊sizinki de gelir en yakın zamanda inşallah 🙏🙏
Nesli123 Ortmenanne16 yoo hissetmedim, afedersiniz lavaboya gidince çamaşırımda gördüm. Hiçbir sancı ağrı belirti de yoktu🙈🙈
Esmanindunyasi Nesli123 3 gun icinde gelir insallah bol suquat yapin merdiven inip cikin plates topu varsa ziplayin kasilmalar gelir insallah hakkinizda hayirlisi
Seduru Nesli123 banada salıya kadar gün vermişti suni sancı verilecekti cuma nişan geldi ama sancı falan başlamadı salı mecbur suni sancı ile doğum başlatıldı ☺️
Nesli123 Seduru yaaa o ihtimal de var demi, inşallah gelir de ben de suni sancı dan korkuyorum. 🙄 O nasılll açılma uzun sürüyor mu
Nesli123 didemblr koyu kırmıızydı bordo gibi, hani forumda hep yazıyorlar sümüksü yoğun kıvam diye gerçekten de öyle oldu benimki👍
Seduru Nesli123 çok uzun sürmedi aslında 11 de verilmeye başlandı 19.20 de doğurdum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰