Mavininannesiseyda Doktorum bebeğime küçük doğar dedi 31 haftalığım şu an 1757 gr 43 cm miş kilo alması İçin ne yapmam lazım
Dryalp Mavininannesiseyda benım 28haftada 1459du 33haftada 2430 du dün gittik 35 de2833 olmuş hemen alıyor kilo 30dan sonra alır o korkmayın biranda☺️
Mavininannesiseyda Elifberk bu aralar iş stresim var belki de ondandır muzu bıraktım bir haftadır devam edeyim kaşar peyniri de çok okuyorum burdan herkes öyle diyor
tomrish Mavininannesiseyda benimde tam 30. Haftada 1400 kg.dı. Doktorum gayet iyi demişti gelişiminde bir sorun yok ona göre
Htcnrmllslhgl Mavininannesiseyda bana da öyle demişti 1850 gramdı 32 haftalıkken küçük diye ama hıcte değil normal suanda 39 haftalığım en son gittiğimde 3100 gramdı gayet iyi bence 10 gün oluyor gideli de br
Siboli Ben bugün gittim tam 30haftalığız kilosu 1440 çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi size neden küçük doğar demiş anlamadım bence gayet normal zaten son ayda birden kilo alıyor takmayın kafanıza bebeğinde kendinizide sitrese sokmayın sağlığı yerinde olsun 2kilo doğan bebeklerde var sonuçta
WmonallissA Benimde şimdiye kadar 10 kadar ilerdeydi, dün gittik 30+2 de 1620 gr geldi, kilosu bana da düşük gibi geldi bebeişimin
Kubrabulut Mavininannesiseyda bizim minnoş da 1865 gr 44 cm’di. Doğduğunda da herhalde 3 filan anca olacak ama hiç sorun etmiyorum çünkü kendi eğrisinde gayet sağlıklı ilerliyor gelişimi. Canım önemli olan sağlıklı doğması. Kendine dert etme. Minyon bir bebek olacaktır. Zayıf olması kötü bişey değil direnci yüksek olsun en önemlisi o. Sen sağlıklı beslenmeye devam et sütünü yumurtanı etini balığını eksik etme sadece
Mavininannesiseyda Kubrabulut Allha şükür sağlıklı görünüyor çok dert etmiyorum ama gelişim tablolarına baktığımda geride görünmüyor o yğzden anlam veremedim
aannepandaa Mavininannesiseyda kilosu normal neden kilo alsın istiyorsunuz. Ben 31. Haftada 1950 idi doktorum iri bir bebek ye şeker takibi istedi. Dikkat edelim dedi.
Mavininannesiseyda aannepandaa ben de okuyorum geride görünmüyor ama birkaç gün geriden geliyor dedi ona takıldım.